Nyheder 2018

Femteplads i årets sidste start.

Lille nytårs aften havde Lunden årets sidste løbsdag. I dagens fjerde løb skulle Snip forsvare sin gode startplads som nummer 1. Det lykkedes glimrende fra start og faktisk de første 2100 m af det 2500 m lange løb. På det tidspunkt var tillægshestene efterhånden nået frem i angrebsposition. Over mål var Snip nummer 5 og blev belønnet for sine anstrengelse med den sidste præmie på 1250 kroner, hvilket bringer hans samlede indtjening op på 241.015 kroner af hvilke de knapt 20.000 er tjent i 2018. Årets 17 starter har resulteret i 1 sejr, 2 andenpladser og en enkelt tredieplads. Han har været i præmierækken i 10 af årets starter.

December 2018 / Susanne Hvidtfeldt

Snip slutter året som nummer 1 😀

Søndag aften afvikler Charlottenlund Travbane årets sidste løbsdag. Denne aften trækkes der lod om Team Lundens to anpartsheste, Cutty Sark og Copin d'Amerique. Hestene kan kun vindes, såfremt den heldige er til stede på Lunden. Derfor forventes stort rykind.

I dagens fjerde løb starter Snip og Anders over velvoksne 2.500 meter. Ekvipagen har trukket et fint startspor 1 og har bare selskab af yderligere en enkelt hest i volten. Dette skulle borge for en pang-start og et løb i forfeltet en stor del af tiden. Mon ikke Anders vælger taktikken: Fang mig, hvis I kan?

Løbet afvikles kl ca 19:15 og kan for de anpartshavere, som ikke kan være tilstede, følges på Fast Track Racing.

December 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

Intet løbsheld til Snip.

Snip var søndag d. 9. december tilbage i klassen omkring den kvarte million. Som eneste startende fra anden række bag startvognen var vores sorte perle afhængig af lidt løbsheld, som også denne gang udeblev. En hastig åbning fra hestene i ydersporene betød, at Snip blev sidste hest i feltet. Derefter blev farten sat gevaldigt ned med et transportstykke midt i løbet afviklet efter 1,20. Det havde den naturlige konsekvens, at afslutningen af løbet blev afviklet i et meget højt tempo, hvor hestene i bagfeltet ikke havde mange chancer. Snip sluttede på syvendepladsen, godt et halvt sekund efter vinderen.

December 2017 / Susanne Hvidtfeldt 

Snip tilbage i klasseløb.

Efter en enkelt start i et amatørhandicap er Snip nu tilbage i klassen - denne gang med den tidligere verdensmester, Birger Jørgensen, i sulkyen. Starten foregår på Lunden førstkommende søndag d. 9. december i signaturløbet: Fyn er Fin - indledende afdeling. Hesten har fået startspor 9, hvilket betyder inderspor i anden række bag startvognen. Foran Snip ligger to af feltets mest starthurtige heste, så anden række bag vognen synes bestemt ikke at være nogen ulempe. Løbet er dagens syvende og afvikles ca. kl 16:00. Vi håber Snip fortsætter de gode takter fra sidste start.

December 2018 / Susanne Hvidtfeldt

Fremgang at spore i "umuligt" løb.

Såvel baneprogrammet som det spillende publikum havde søndag d. 25. november gjort Snip til favorit i søndagens sidste løb. Med startplads i anden volte vidste vi fra start, at der skulle en smule held til for et optimalt resultat. Dette held udeblev i høj grad. Steffen Christiansen og Snip gled stille og roligt frem i feltet og med en omgang igen sad ekvipagen som femte i andet spor. I tredje spor sad imidlertid en noget urutineret kusk, som hverken kom frem eller tilbage. Derfor valgte Steffen at angribe gennem fjerde spor i næstsidste sving og at fortsætte angrebet gennem tredje spor ned ad staldsiden. Det stod dog hurtigt klart, at manøvren havde kostet for mange kræfter og at Snip ikke fik med afgørelsen at gøre. En sjetteplads blev det til - men vigtigst af alt viste Snip en klar femgang i forhold til de foregående starter. Vi glæder os til hans næste starter.

December 2018 / Susanne Hvidtfeldt 

Fra Prügelknabe til favorit.

Snip har ikke fået det letteste come back efter sin pause. To hårde løb: Først det hurtigste voltestartsløb nogensinde på Falster, siden mod flere hurtigklasseheste med høj indtjening.

Søndag d. 25. november starter Snip på Lunden i en mere "human" klasse, hvor baneprogrammet har gjort ham og kusken Steffen Christiansen til favorit i dagens 10. og sidste løb. Ekvipagen skal ud i et amatøtrløb over 2.020 meter voltestart fra spor 9, som er 4. spor i volten med 20 meters tillæg.  

Baneprogrammet skriver:

"Andelshesten 9 Snip var uden tryk sidst men kommer nu i helt anden konkurrence og så med topdriver". 

Vi håber vendepunktet kommer her og krydser fingre for et godt resultat.

 

Snip - nu med handicap 

Efter et veloverstået come back er Snip nu skrevet til start på Lunden fredag d. 2. november, hvor han skal ud i et såkaldt Elite-handicap. Snip og Anders har fået 40 meters tillæg i løbet, starter fra 2.040 m i dagens andet løb med start-nummer 8 i det 9 heste store felt.

I baneprogrammet har skribenten "Feeling" for Snip, såfremt hestene i tipsrammen ikke løber op til deres bedste. Han er ligeledes med på programmets V5-forslag.

Vi håber sidste løbs hæsblæsende tempo har skærpet hesten så meget, at han er klar til at dyste om en fremskudt placering.  Vel mødt i Lunden

Oktober 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

Nok'en Frækkert skærer målstregen i ny banerekord

Stilen fin i come back-løbet.

Når man melder en hest til start efter en pause på 4 måneder, som tillige indeholder en skadesperiode med genoptræning, håber man på et roligt løb for at komme godt i gang. Sådan gik det ikke helt for Snip, som efter sit come back kunne se tilbage på deltagelse i det hurtigste voltestarts-løb, der har været afviklet på Nykøbing Falster Travbane i banens 52-årige historie. Vinderen, Nok'en Frækkert, skar målstregen i tiden 13,6 for de 1660 meter voltestart, ensbetydende med ny banrekord.

Forståeligt nok havde Snip svært ved at være med i dette opskruede tempo efter sin lange pause. Positivt var imidlertid, at stilen på hesten var helt perfekt uden tegn på følgevirkninger af hans ømme forkode. Nu er han i gang og vi ser frem til næste opgave, hvor han givet vil været skærpet og i stand til at yde kvalificeret modstand.

Oktober 2018 / Susanne Hvidtrfeldt 

Efterårsferie - men ikke for Snip

Det er i disse dage 4 måneder siden Snip sidst var i ilden. I den mellemliggende periode er hesten blevet behandlet for en ømhed i en forkode. Han har i samme ombæring nydt en tiltrængt ferie. Nu står livets alvor igen for døren, og vores sorte perle starter torsdag d. 18. oktober på Nykøbing Falster Travbane. Han skal ud i dagens 6. løb, som er et sprinterløb med voltestart. Der er bare 5 heste imod, så en præmie i come back-løbet skulle være indenfor rækkevidde. Anders har i samme løb hesten Vakse Viggo til start. Denne hest har vundet sine sidste to starter, hvorfor træneren naturligt nok har valgt at køre denne. Det betyder, at Snip genforenens med René Kjær. En konstellation, som før har fungeret med succes. Snip har fået statspor 3 og løbet afvikles kl ca. 18:30.

I baneprogrammet er Snip nævnt som én af de mindre chancer med ordene:

"Knap 4 måneders pause. Spids senest. Slap til Listas Manboy, træt til slut"

Vi vender tilbage senere med udtalelser fra træneren og yderligere kommentarer til løbet.

Oktober 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

Sommerferien forbi for Snip.

Snip blev slettet fra en påtænkt start i slutningen af juli på grund af halthed. Anders lod ham derfor gennemgå af dyrlæge Berner Olsen, som fandt det nødvendigt at behandle hesten i højre forkode. Efter ca 3 uger kontrollerede dyrlægen igen vores hest og var stadig ikke helt tilfreds med resultatet, hvorfor han genbehandlede hesten. Endvidere mente Anders, at hesten havde godt af en lille ferie, så alt i alt har vi ikke tabt noget ved dette bump på vejen.

Nu har Anders meddelt, at træningen af Snip er genoptaget, hvilket må betyde, at hesten igen er fit for fight.

I den nyligt afholdte derbyweekend har bestyrelsen været samlet sammen med Anders. Her blev forskellige muligheder for at finde en potentiel afløser til Snip diskuteret. Aftalen blev, at træneren i forbindelse med foreningens generalforsamling i starten af det nye år vil fremvise forskellige emner til en afløser. Bestyrelsen udarbejder et budget for hvert af de mulige emner, således at foreningens medlemmer har det bedste udgangspunkt for valget af vores nye anpartshest. Træneren indkøbte på weekendens derbyauktion åringen Fire World. Hestens katalogside kan ses via følgende link

http://www.dtc-auktion.dk/FireWorld.htm

Denne hest vil indgå som en af mulighederne for foreningen.

Stort Tillyke til Hans

I juli måned rundede én af vores trofaste anpartshavere, Hans F. Jensen, et skarpt hjørne. Hans er med sit skæve smil, sit glimt i øjet og sin lune tilgang til tingene, altid en positiv deltager i vores sammenkomster. Stort tillykke herfra.  

August 2018 / Susanne Hvidtfeldt   

Snip - nu med bornholmer

Søndag d. 22. juli afvikler banen i Nykøbing Falster årets største løbsdag, kulminerende med Harald Lunds Mindeløb for de allerbedste heste. Der er Snip desværre ikke helt nået op endnu, men ikke desto mindre gør vores hest sin næste start på dagen. Det sker i dagens næstsidste løb, som er et montéløb over 2.140 meter voltestart. I sadlen sidder denne gang rutinerede, bornholmske Terese Møller. Snip har fået startnummer 4  og 40 meters tillæg i det 8 heste store felt.

I baneprogrammet skriver Dennis Stensbæk om outsideren Snip:

"Fart er der nok af i Right or Wrong. Det samme kan siges om Snip, som har gået montéløb én gang tidligere. Det var på Lunden, hvor det blev til galop for Nicolai Stott".

Der er således al mulig grund til at lægge turen forbi Nyk F. Travet søndag d. 22. juli. Vel mødt!

Juli 2018 / Susanne Hvidtfeldt

Fyn var desværre ikke så fin.

Gæsteturen til det fynske blev desværre ikke den store succes for Snip. Fra start var vores hest ellers hurtigst ude, men blev presset til en første 500 m i 11,5 før spidsen var erobret. Denne åbning sad i benene på hesten da præmierne skulle fordeles og Snip måtte nøjes med en sjetteplads - lige uden for præmierækken - i tiden 17,0a for de 2.140 meter.

Efterfølgende har Snip haft et lille uheld i folden, hvor han trådte forkert med halthed til følge. Heldigvis var dyrlægen på besøg samme dag, hvorfor Snip blev tilset og behandlet. Hesten er nu fit for fight igen.

Juli 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

Snip gæster Fyn.

Snip var d. 15. juni i kamp på banen på Nykøbing Falster i et løb i serien "Sigter mod Stjernerne". Snip er jo efterhånden en ældre, snu herre, der for sin faste oppasser tillod sig en lille galop med knapt en omgang igen. Kamilla fik dog hurtigt hesten i ret gangart igen og satte efter feltet. Det endte med en fjerdeplads i tiden 18,2 over de 2.200 meter. Vi er sikre på, at Kamilla næste gang har afluret hestens små tricks.

Næste start er allerede førstkommende fredag, d. 22. juni - denne gang på Fyns Væddeløbsbane. Løbet, som er det traditionsrige "Ørbæk Markeds Ærespræmieløb", går over 2.140 meter med autostart. Snip har trukket det attraktive spor 1. I baneprogrammet får han følgende kommentar med på vejen:

"Yderst tæt på sejr næstsidst bag Barkåks Surprise, og i fin form. Tager en præmie fra spor et."

 Trods de fine ord er Snip rangeret som en B-chance i det fine felt på 7 heste. Mon ikke de fleste af de fynske anpartshavere vil være på plads på ovalen i Odense. Vel mødt!

Juni 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

Snip sigter mod stjermerne!

Fredag d. 15. juni går det atter løs. Snip er til start på sin favoritbane i Nykøbing F, hvor han allerede i dagens første løb skal prøve kræfter med 5 andre heste. Udgangspunktet er denne gang markant anderledes end i nogen af hans tidligere starter, idet han denne gang har ikke mindre end 60 meters tillæg. En anden forandring i forhold til tidligere er kusken. For første gang skal han køres af sin mangeårige oppasser, den kun 16-årige Kamilla Gilskov Plambech, der som tidligere nænvt på denne side har starter sin karriere som kusk bag de store heste på en meget imponerende måde. Overskriften refererer til, at løbet indgår i den løbsserie som kaldes "Sigter mod Stjernerne" forbeholdt de unge kuske.

I baneprogrammet er Snip tippet som anden med følgende kommentar:

"MODBUDDET: En hest, der er i absolut topform er nummer 5, Snip. For 3 starter siden viste den Anders F Jensen trænede hest en enorm præstation. Står noteret for en galop, men det har været en meget lille en af slagsen, for på repricen kan den ikke ses. Afsluttede godt, men nåede akkurat ikke frem til Tax Free. Derefter var Snip oppe imod overmagten (Cash Valley, Beyblade m.fl.). Senest gik Snip i dødens på Barkås Surprice hele vejen og var i infight med denne ind over mål"

Der er i dag på www.travet.dk en flot artikel om Snip, Kamilla og Team Sorte Slyngel. Artiklen kan findes på dette link:

http://www.travet.dk/nyheder/kamilla-gilsgaard-bag-anpartshest/  

 

Juni 2018 / Susanne Hvidtfeldt

Snip i ny kæmpepræstation.

Torsdag d. 24. maj var Snip til start på Nykøbing Falster Travbane. Opgaven lød på 1640 m voltestart. 20 meter længere bagud startede flere kapaple heste, bl.a. Nok'en Frækkert, som har tjent over 1,5 mio kroner. For ikke at gøre tilværelsen for let for disse, var oplægget, at Snip skulle sætte tempo foran i feltet - en taktik, som lykkedes til fulde.

Snip fik en lidt langsom start fra sit vanskellige spor 4. Anders satte straks tempo på, og efter en halv omgang sad Snip udvendigt for førerhesten. Midt på sidste langside så Snip ud til at have udspillet sin rolle, men dette viste sig at skyldes, at ekvipagen var involveret i en mindre sammenkørsel. Fri igen angreb Snip igen den førende og ned gennem opløbet stred de to heste side om side. Vores sorte perle var på målstregen slået med det berømte (brede) målehår. Og tiden: Igen ny rekord for distancen, 15,9. Banen i Nykøbing regnes for ca 3 sekunder langsommere end Lunden, hvilket sætter hans præstation yderligere i relief.

Næste opgave bliver lidt speciel, idet han d. 1. juni skal ud i et monté rutineløb. I sadlen sidder denne gang hans oppasser gennem alle årene, Kamilla, som i løbet skal forsøge at tage licens til monté. Kamilla har jo med stor succes startet sin karriere i sulkyen bag de store heste. Efter fredagens rutineløb håber vi, at hun også kan udfordre sine ældre kolleger i sadlen. Vi ønsker held og lykke.

Maj 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

12,9a - og ingen præmie.

Snip er efterhånden nået op i en klasse, hvor der ikke uddeles fribilletter. Det fik vi med al tydelighed at se i Copenhagen Cup-dagens sidste løb, hvor Snip - til trods for, at han løb sin næsthurtigste tid nogensinde - måtte tage til takke med sidstepladsen. Vinderen i løbet løb 12,0a, så vores hest faldt på ingen måde igennem.

Næste opgave er førstkommende torsdag d. 24. maj på Nykøbing Falster Travbane. Snip tørner ud i dagens 4. løb over 1.640 m voltestart om Pinsepokalen. Han har fået spor 4 og løbet afvikles ca. 17:50. Der er igen nogen "tunge drenge" med i løbet, heriblandt Nok'en Frækkert, som har indløbet halvanden million. Falster synes dog at være Snip's favoritbane og baneprogrammet nævner ham som en mulig triochance med ordene:

"Snip var ude på Copenhagen Cup-dagen og var chanceløs mod gode heste. Den har god triochance i dette felt"

Lad os mødes på en solbeskinnet sommerdag for at heppe på Snip og Anders.

Maj 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

  

Snip til start på Copenhagen Cup-dagen.

Førstkommende søndag d. 13. maj byder Charlottenlund Travbane indenfor til årets største internationale løbsdag. Her afvikles Copenhagen Cup med en præmiesum på hele 750.000 kr. Adskillige internationale toptravere gæster banen denne dag og der er ikke mindre end 13 løb på programmet. Rosinen i pølse-enden, 13. løb, har deltagelse af 8 heste og heri blandt vores sorte perle, Snip. Har har denne gang fået spor 5 over den 1.600 m lange distance, hvilket altså betyder næstyderste spor. En førstepræmie på 25.000 har lokket rigtig gode heste frem, heriblandt sidste års sejrshest på Lunden, Cash Valley og Derby Consolation vinderen 2017, Big Mac PD. Løbet afvikles kl ca. 17:25.

Vel mødt til en rigtig flot løbsdag på Lunden.

Maj 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

Snip's staldpige stjal billedet.

Snip's oppasser gennem hele karrieren har været Kamilla Gilsgård. Hun er i år fyldt 16 år og har derfor fået mulighed for at tage licens som kusk i "rigtige" travløb. Kamilla har gennem flere sæsoner været en særdeles succesfuld ponykusk. Fornylig blev køre- og teoriprøve bestået og torsdag d. 3. maj skulle hun for første gang forsøge sig blandt de store heste. Første start - med morfar Kurt's Sinus Vang - endte i en flot femteplads efter en optimal styring. I dagens sidste løb skulle Kamilla så forsøge sig bag sig egen hest, Baby Princess. En hest, som endnu ikke havde vundet i karrieren. 

Fra start placerede Kamilla sin hest i ryg på førerhesten. De to ekvipager løb deres eget løb et godt stykke foran de øvrige deltagere. Med 500 m tilbage var førerhesten ved at melde pas, hvilket Kamilla hurtigt registrerede og sendte sin hest til spids. Resten af løbet var ren paradekørsel og jublen var stor, da den unge kusk tog sin første sejr allerede i sin anden start.

Stort tillykke skal der lyde fra Team Sorte Slyngel.

Maj 2018 / Susanne Hvidtfeldt

   

Snip afsluttede i raketfart.

Torsdag d. 3. maj skulle Snip forsøge at få endnu en sejr på Nykøbing Falster Travbane. Opgaven lød på 2.140 m med autostart. Snip var spillet til næstfavorit bag Tax Free, som fra start blev sendt i f'øring. Snip placeret i tredje par udvendig. Der blev kørt relativt langsomt undervejs, så opløbet blev meget fartfyldt. Og her spurtede Snip bedst af alle, men manglede præcis en længde på førerhesten, da målstregen blev passeret. Det blev altså til en andenplads i tiden 16,5a og en præmie på kr. 3.000.

Maj 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

Ny rekord igen, igen.

Fredag d. 20. april skulle Snip forsøge at følge op på sin flotte indsats i sidste start. Modstanden var denne gang meget hård, så opgaven så svær ud med modstandere som sejrshesten Mellis Akema, Derbydeltagerne Babymoney og Adriano BR m.fl.

Løbet gik over 2.500 m og der var fuld fart på fra start. Første 500 efter bedre end 1,13. Kilometeren dæmpet til 1,19. Snip var godt med fra start som tredje i indersporet. Med 500 meter igen blev der angrebet fra alle sider men Snip fulgte godt med og sluttede på løbets fjerdeplads i tiden 15,1a, ensbetydende med ny rekord over lang distance med autostart. Man bliver imponeret over, at Snip i start nr 82 og 83 er i stand til fortsat at forbedre sig.

Snip's næste opgave er d. 3. maj på Nykøbing Falster. Han skal ud i dagens 2. løb, hvor distancen er 2.140 m med autostart. Snip har fået startspor 7 med træneren i vognen.

Træneren vurderer "at Snip på en god dag kan have en triochance. Snip svinger i præstationerne, men har gået godt de seneste starter".

Baneprogrammet skriver: " Sidste gang Snip gæstede NFT vandt den på god tid i voltestart, og hvis de vil køre lidt undervejs kan Snip igen blande i top 3".

 

 

April 2018 / Susanne Hvidtfeldt 

Snip på "langfart".

Fredag d. 19. april byder Lunden igen på en buket fine travløb som indledning til årets første forårsweekend. Med i dagens program, nærmere betegnet i dagens 5. løb, stiller Snip til start. Han skal forsøge at gentage præstationen fra sidst, hvor det som bekendt blev til sejr. Forudsætningerne er dog noget anderledes denne gang. Vi har flere gange skrevet, at han har mødt skræmmende modstand. Det vil næppe være forkert at påstå, at fredagens modstandere er de bedste nogensinde. Årets sejrshest på Lunden, Mellis Akema. Derbydeltagerne Adriano BR og Babymoney. Fabriz Boko og Valentin, som sidste år begge vandt mere end 100.000 kr.

Løbet går over den velvoksne distance, 2500 m med autostart. Vi mindes jo med stolthed sidste gang Snip deltog i løb over denne distance, hvor han tog en meriterende andenplads bag umulige Bandit Brick.

Vi håber Anders og Snip vil gøre Team Sorte Slyngel glade i løbet, som starter kl ca 17:00. Vel mødt i Lunden.

April 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

Snip sejrede i martspokalen.

Onsdag d. 28/3 slog Nykøbing Falster Travbane portene op for sæson 2018. I programmet var Martspokalen opgøret for de hurtigste heste på dagen - og med i løbet var vores Snip. Fra start var Snip og Anders fornuftigt med, men i en temposkærpning efter 500 m tabte ekvipagen nogen længder til frontgruppen. De næste 500 m gik forrygende stærkt - bedre end 1,14 i den stride blæst. Alligevel formåede Snip at løbe frem til en placering som anden udvendig. Med 300 m igen trak Andres hesten ud til angreb i tredje spor. Det bed godt for de to, som snart havde krammet på den førende favorit i indersporet. Fra "vinderhullet" blev der nu plads til Aqua de Vie, der i et snuptag var oppe på indersiden af Snip. De to heste fulgtes - mule ved mule - de sidste 100 m ned mod målstregen.

MEN - forbi Snip kom konkurrenten aldrig!!

Snip sejrede med det mindst mulige, som det fremgår af billedet. Martspokalen til Team Sorte Slyngel. Pokalen skal i fremtiden pryde kaminhylden hos Connie og Hans. Snip satte i dette sin 82. start ny snorestartsrekord over kort distance i tiden 16,9. Erik deltog i præmieoverrækkelsen, som dog blev noget urolig, idet Snip endnu ikke havde brugt alle kræfter og var gevaldig frisk.

Vi glæder os til fortsættelsen.

April 2018 / Susanne Hvidtfeldt  

Sæsonåbning på Falster med Snip på startlisten. 

Onsdag d. 28. marts åbner banen i Nykøbing Falster for sæson 2018. I det 7 løb store program har Snip i dagens 6. løb - kaldet Martspokalen - fået startspor 2 over distancen 1640 meter snorestart. Træneren sidder igen i sulkyen. I banens program er Snip vurderet som en "A-chance" med følgende kommentar:

"Har gået godt længe. Gik godt i dødens sidst i hård modstand. Én af dem, der kan vinde".   

Løbet afvikles efter planen kl 16:50.

Vi håber på et påskeæg i form af en fremskudt placering til vores hest. Vel mødt til anpartshavere, der eventuelt kan indlede påskeferien som heppekor for Snip.

Go' påske

 

Marts 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

Snip 5. efter hårdt løb.

Søndag d. 4/3 skulle Snip forsøge at revancere sig efter galoppen i forrige start. Opgaven lød på 2.000 m med autostart fra spor 5. Fra start var Snip godt med og Anders fik hesten placeret i en gunstig position i 3. par udvendig. Da begge heste foran i andet spor valgte at gå til inderbanen sad Snip pludselig som første hest i andet spor - dødens position. Ned ad staldsiden sidste gang blev der angrebet fra bagfeltet og Snip gled uden besvær med op udvendig for favoritten i front. Denne galoperede og dermed var Snip førende, da feltet svingede ind på opløbet. Bagfra kom mange ryg-kørte heste nu ind i legen og det hårde løb i dødens betød, at Snip havde svært ved at slå contra. Med æren i behold og bare slået med et par længder af vinderen skar Snip mållinien som nr. 5 i tiden 16,3a.

I forlængelse af beslutningen på generalforsamlingen fortsætter bestyrelsen sit arbejde med at finde en unghest som afløser for Snip. Dette er blevet bemærket bl.a. af vores tidligere formand, Ulrik Pedersen, som driver internetsiden: www.travet.dk. Her kan man læse følgende indlæg:

http://travet.dk/2018/03/12/serioes-anpartsstald-soeger-hest/

Marts 2018 / Susanne Hvidtfeldt 

 

Snip og Anders trodser vinterkulden.

Søndag d. 18. februar var en stor del af Team Sorte Slyngels anpartshavere til generalforsamling for samtidig at se Snip i løb. Generalforsamlingen og den efterfølgende frokost gik vædig godt mens løbet var overstået før det næsten var begyndt, med en Snip i vild galop fra start. Vi nævner intet om kuskens præstation.

Søndag d. 4. marts - med udsigt til bidende vinterkulde - skal Snip forsøge at revancere sig. Det sker på Lunden i dagens 3. løb over distancen 2.000 m autostart fra startspor 5. Løbet køres ca. 13:35. I sulkyen sidder denne gang træneren, Anders F. Snip er ikke nævnt i programmet tipsramme. 

Marts 2018 / Susanne Hvidtfeldt

Snip med kræfter i behold.

Fredag d. 9. februar startede Snip med Jörgen Sjunnesson i dagens 3. løb. Fra sit gode startspor forsøgte ekvipagen sig mod spids, men efter kort tid placerede Sjunnesson vores hest i "vinderhullet" bag førerhesten. Denne placering blev dog til tredje par indvendig, da en ny konkurrent overtog spidsen. Ned ad sidste langside angreb favoritten og feltet knækkede over i to halvdele med Snip indvendig som femte i første gruppe. Sjunnesson søgte og søgte efter angrebsplads med en tilsyneladende frisk Snip, som dog alrig fik pladsen og kom i mål som femte meget tæt på fjerdepladsen. Snip løb i tiden 15,9 mens vinderen kom i mål i tiden 15,3.

Igen et løb, hvor Snip viste, at formen er helt i top og hvor han slet ikke var kørt i bund. Det lover godt for næste start, som efter planen bliver næste søndag, d. 18. februar, hvor vi som bekendt også afholder årets ordinære generalforsamling i Ballroom & Trotters kl 10:00. Vel mødt

Februar 2018 / Susanne Hvidtfeldt

 

 

 

 

 

Snip til start på Lunden 9. februar.

Snip starter denne eftermiddag i 3. løb, som går over distancen 2.000 m med autostart. I sulkyen sidder den svenske mesterkusk, Jörgen Sjunnesson, som jo også sad bag hesten i den meriterende andenplads bag Bandit Brick d. 29. december. Hesten har denne gang fået et gunstigt startspor 3. Der er endnu ikke fremkommet baneprogram, hvorfor der senere på ugen vil blive lagt yderligere informationer på hjemmesiden. 

Vi minder om, at der afholdes ordinær generalforsamling i Team Sorte Slyngel søndag d. 18. februar kl 10:00 i restaurant Ballroom & Trotters på Charlottenlund Travbane. Der er opfølgning på emnerne diskuteret på sidste års generalforsamling og vi opfordrer derfor alle anpartshavere til at deltage. Der er seneste tilmelding tirsdag d. 13. februar.

Februar 2018/ Susanne Hvidtfeldt 

 

Op og ned for Snip i årest første to starter.

Efter en fremragende præstation i årets sidste løb, hvor Snip blev anden til sejrshesten Bandit Brick, var forhåbningerne til årets første start naturligvis høje. Snip havde denne gang dobbelt tillæg for kusken Steffen Christiansen. 

Som bekendt skal der også lidt held til i travløb og denne gang var heldet ikke med Snip og Steffen. Ekvipagen kom fint fra start og var ud på sidste omgang perfekt placeret i "vinderhullet". Snip så virkelig srtærk ud og man sad vel kun og ventede på, at "hullet" skulle vise sig, så Snip kunne sprinte forbi til sejr. Problemet var imidlertid, at "hullet" aldrig kom og hesten kunne derfor gå i mål på en tredjeplads med alle kræfter i behold. Snip viste, at formen stadig er helt i top og vi kan bestemt ikke være utilfredse med hans præstation.

Søndag d. 27. januar debuterede Snip i montéløb. På ryggen af hesten sad én af landets mest succes-fulde galopryttere, nemlig Nicolai Stott. Fra start var hesten noget ukoncentreret og mistede mange længder, som han aldrig formåede at hente igen, Snip endte - efter en sen galop - uplaceret.

Januar 2018 / Susanne Hvidtfeldt    

 

Velkommen til 2018 - kan Snip følge succesen op?

Som nævn i sidste nyhedsopdatering afsluttede Snip sæson 2017 på samme måde som sæson 2016, nemlig med en absolut toppræstation. Nu starter en ny sæson og vores hest skal for første gang i ilden søndag d. 14. januar, hvor Charlottenlund Travbane er vært for dagens løb. Snip starter i dagens 6. løb med start kl. ca. 14:30. Han starter med 40 m tillæg fra startspor 10. Han er spidshest i sin volte. Kusk er igen dygtige Steffen Christiansen.  Lad os have samme optimisme omkring starten som baneprogrammet, der tipper ham som tredje.

Vel mødt

Januar 2018 / Susanne Hvidtfeldt