Nyhedsarkiv 2014

Glædelig Jul og Godt Nytår

Sæsonen slut for Snip.

 

Onsdag d. 3. december startede Snip på Fyns Væddeløbsbane. Hvad der på papiret lignede en god chance viste sig desværre at resultere i placering uden for pengene. Anders havde en god fornemmelse inden løbet, men i selve løbet føltes Snip uden det sædvanlige tryk og hans tidligere så giftige speed udeblev denne gang.

 

I tiden efter løbet i Odense var jeg i kontakt med Anders omkring planerne for Snip herunder om hesten skulle gå på vinterferie nu. Træneren mente vi skulle satse på en start på banen i Nykøbing F tirsdag d. 30. december, dels fordi Snip som regel har gået godt på banen, dels fordi det kunne være sidste løbsdag på banen, som ifølge de daværende planer skulle lukke ved udgangen af indeværende sæson.

 

Jeg er i den forgangne uge blevet kontaktet af Anders, som har fået taget blodprøver på en del af hestene i stalden, blandt andet Snip. Blodprøven på vores hest viste, at han havde et forhøjet antal hvide blodlegemer i prøven, hvilket indikerer, at han har eller lige har haft en infektion i kroppen. Det giver god mening med sidste start in mente. Derfor blev det besluttet, at Snip nu går på en velfortjent vinterferie, i hvert fald til udgangen af januar 2015.

 

Vi kan se tilbage på en sæson, hvor Snip har forbedret sig fra start til start på en helt utrolig måde. Årets resultat i korthed lyder på:

 

22 starter med 3 sejre, 3 andenpladser og 2 tredjepladser samt 7 mindre placeringer og en samlet indtjening på kr. 57.578.

 

Vi vil her gerne takke Andres og hele Team Fachmann for deres store indsats med Snip gennem året. Han har ved hver eneste start været en fryd for øjet og vi har som hesteejere med stolthed fulgt hans præstationer. Vi ser med stor spænding frem til hans 2015-sæson, hvor der absolut synes at være basis for flere fremgange.

 

Julen 2014/Susanne

Sådan skrives...

 

Baneprogram skriver: 

9 Snip virker til at holde den gode form, den har holdt lang tid. Er en god afslutter med rette rygløb, så det kan blive helt rigtigt her fra anden række.

 

Vagn Honum skriver (Racing news):

9 Snip gik fint ved sidste Odensebesøg, hvor den var tæt besejret af Passion Flame, og svigter favoritterne igen kan den meget vel være et stabilt kryds på bonen.

 

Træner Anders F. Jensen (Team Fachmann's hjemmside)

9 Snip er i rigtig god form for tiden og senest blev forkert. Der er gode heste imod, men kan være vinder lige så meget som de andre. Vores vinderbud.

 

02122014/Susanne

Snip fløj lavt.....

 

Søndag d. 22. november var Snip til start på Charlottenlund Travbane. Startspor 7 i dagens tredje løb var udgangspunktet. Såvel baneprogrammet som Dantot-speakeren havde Snip som forhåndsfavorit, mens den store outsider var Capac Boko med Kasper K Andersen med startplads umiddelbart bag vores hest. I startmomentet gled Kasper K smart indvendig for Snip, hvilket tvang Anders til at blive i tredje- fjerde spor gennem første sving. Snip endte som sidste hest i et meget langtrukket felt ned ad første langside. Denne position blev ikke forbedret før ved udgangen af næstsidste sving, hvor Anders angreb i tredje spor. Desværre havde en træt konkurrent fået samme gode idé, hvilket generede vores hest noget. Ind i opløbssvinget havde Anders for alvor fået Snip op på den store klinge, men måtte bremse ned igen, da en konkurrent galopperede for næsen af Snip. Det så med andre ord ret håbløst ud med 250 meter igen, men trykkede Anders på turbo-knappen og Snip fløj forbi feltet. Afstanden til de førende var dog for stor og mere end en meget tæt fjerdeplads kunne det ikke blive til denne søndag. Tiden 16,0a - samme tid som hesten på tredjepladsen. Snip løb de sidste 500 meter i lidt bedre end 1,10 tempo, til trods for at Anders måtte korrigere midt i opløbssvinget.

 

Næste start er allerede planlagt. Det bliver på Fyn, onsdag d. 3. december, hvor Snip skal ud over 2.140 meter autostart. Han har fået startspor 9 og skal også denne gang møde flere gode modstandere. Vi vender tilbage med mere info når vi nærmer os start.

 

271114/Susanne

Snip tilbage efter et lille ”pusterum”.....

 

Efter sin ærgerlige startgalop i sidste start har Snip fået en lille ”puster”. Det har han ifølge træneren nydt i fulde drag og hesten virker veltilpas.

 

Snip var meldt på Jägersro i morgen tirsdag d. 18. november, men her kom han desværre ikke med på grund af en speciel løbsudskrivning. I stedet er han nu skrevet til start på Lunden førstkommende lørdag d. 22. november, hvor banen afholder ”Saturday Night Racing”. Løbene begynder 17:45 og Snip skal ud i dagens 3. løb over 2000 m autostart med startspor 7. Propotionerne for løbet er lidt specielle:

 

4. - 8. løb - Meld din hest

2-14-årige.2000 m. Autostart/snorestart. Præmier: 6.000-3.000-1.500-900-600 (5 præmier) Intet indskud. Der kan fravælges autostart, snorestart, formberegning eller at hestene indsættes efter deres indtjening. Des mindre der fravælges - des større chance er der for at

komme med i et løb. Efter endt startmelding sætter Sport & Udvikling hestene ind i løb efter de indkomne fravalg. Anmeldelse er lig med endelig startmelding med mindre samme træner/kusk får mere end en hest med i samme løb. Løbet deles endvidere i det antal løb, der

anses som det rigtige antal - i forhold til at hestene er fordelt bedst muligt. Ligeledes kan enkelte heste “blive i overskud”, såfremt der ikke startmeldes det nødvendige antal heste i den pågældende klasse (auto/snore).

 

Selvom startsporet måske ikke er det bedste, ser opgaven ikke uoverkommelig ud. Snip har næst flest point af de startende. Det gør, at Lunden's tipsforslag  har Snip som vindertip. Der skrives:

 

3. løb
7 Snip – 9 Sambuca Knick – 6 Negus Shadow // Outs: 11 Capac Boko

 

Bemærk at V5 spillet starter i dette løb! Der kan forventes en stor pulje, idet vores nordiske venner i Norge og Sverige spiller med. 7 Snip galopperede senest før startbilen slap feltet af sted, så den start kan bare glemmes. Gik dog fint efterfølgende. I Odense 10. oktober fik Snip et godt løb i andet par udvendigt i et løb, som Royal Online førte. Fik afgangssignal med 500 meter hjem, og tog sig frem til den førende. Nedkæmpede også denne, men kunne ikke stå imod Passion Flame, som var fulgt med i angrebet. Snip virker til at være i god form, og får vindertippet her.

 

 

Team Fachmann får denne lørdag aften særdeles travlt, idet træneren ikke mindre end 6 gange skal svinge sig i sulkyen. Vi håber naturligvis, at mange ”Sorte Slyngler” kommer på Lunden for at heppe på Snip.

 

Baneprogram klik her

 

171114/Susanne

 

 

Ærgerlig startgalop....

 

Søndag d. 26. oktober var Snip til start i et rigtig fint besat liga 4 løb på Charlottenlund Travbane. Et fint felt var samlet i kampen om førstepræmiens 15.000 kroner. Snip startede med nummer 9 som første hest i anden række bag startvognen.

 

Allerede kort efter start tog Snip et par galopspring, som Anders dog fik pareret for kort efter igen at slynge sig i en ærgerlig galop, som sendte ham 20-30 meter efter feltet. I opløbssvinget første gang havde vores hest så småt fat i bagfeltet trods 16-tempo foran. Snip fik lov til at hvile lidt i 5 par indvendig. Gennem opløbssvinget sidste gang søgte Anders efter angrebsplads men der var en mur af heste foran og en træt konkurrent udvendig, så der var lukket alle steder. Snip passerede målstregen som sjette i tiden 15,5, hvilket er absolut godkendt med tanke på den tidlige galoptur. Aktionen flød perfekt som i de seneste starter og der er ingen tvivl om, at han havde været med på målstregen uden sin fejl. Træneren var da også godt tilfreds med hestens præstation efter galoppen.

 

Vi ser frem mod næste opgave med stor fortrøstning!

Tak tll de fremmødte anpartshavere.

 

01.11.14/Susanne

Spændende løb i vente....

 

Søndag d. 26. oktober skal Snip starte i et liga 4 løb på Charlottenlund travbane. Løbet afvikles som dagens 10. løb og går over distancen 2.000 meter med autostart. Der er 15.000 kroner til vinderen. Det er lykkedes banen, at samle et rigtig godt felt til dette løb, hvor ikke mindre end 7 af feltets 11 heste har sejre indenfor de sidste 5 starter. Snip starter som nummer 9. Han er i banens program tippet som løbets outsider.

 

Jeg har i dag talt med træner Anders F. Jensen, som virker fuld af optimisme før løbet. Han vurderer, at Snip holder sin meget fine form, virker veltilpas på alle måder og alt virker positivt.

” Kommer der god fart på løbet, hvilket der absolut er basis for, har Snip en rigtig god chance for at blande sig hvor pengene deles ud. Vi føler os på ingen måde slået på forhånd”, udtaler Anders F.

 

Lundens tips:

10. løb kan få ”spids-slut”-sejr til 1 Top Fighter. Hesten gik senest til front, og vandt siden enkelt før Haras du Pin. 
4 Solo vinder mange løb. Senest før Black Brodde. Hesten tåler at sidde udvendigt. Stor chance! 2 Passion Flame og 9 Snip mødes senest i Odense. Ikke meget skilte dem over mål. Luringen kan være 8 Presley, som træneren tror meget på. Føler sig ikke slået på forhånd. 11 Special One var senest 2er til tophesten, Triton Neergård. Bagspor her, pladschance.   

Tips på Dantoto ved Carsten Rabjerg:

 

9 Snip har vel aldrig været bedre end han er nu. Har en god speed med rette rygløb, og herfra kan det godt løse sig perfekt. Desuden virker det til at der kommer fart på løbet, hvilket givet også er en fordel. Pas på!

 

Der er igen denne løbsdag mange gode løb på Lunden. Vi håber derfor, at rigtig mange anpartshavere vil lægge vejen forbi banen.

 

24.10.2014/Susanne

Næste opgave....

 

Jeg har i denne weekend haft kontakt til træner Anders F. Jensen vedr. Snip.
Han kunne fortælle, at Snip har taget seneste start fint og at han har set på næste opgave til vores hest.
 
Det bliver på Lunden søndag den 26. oktober, hvor der er udskrevet nedenstående løb:
 
6. løb - Travligaen, Ekstra Bladet liga 4
3-14-årige højst 100.000 kr.
2000 m. Autostart.
Præmier: 15.000-7.500-3.750-2.250-1.500
(5 præmier) Indskud: 500 kr.

 
Snip står med indtjening på 87 878 kr. og 770 startpoint.
Der meldes til start tirsdag den 21. oktober.

 

19.10.2014/Susanne

Snip slået med en ”snip”....

 

Fredag d. 10. oktober var Snip til start på Fyns Væddeløbsbane. Det havde lokket hele den ”Vestdanske” del af anpartshaverne med familie og venner til den fynske oval. Og lad det være sagt med det samme: De blev ikke skuffede.

 

Fra sit startspor 5 fik Anders Snip fint med fra start og ekvipagen havnede perfekt i andet par udvendig på første langside. Første 500 meter gik efter 12,9 – kilometeren efter 16,2. Der skete ikke de store forskydninger i feltet før Passion Flame, som sad i ryg på Anders angreb med 800 meter igen. Det reagerede en opmærksom Anders F på ved at sende Snip i angreb i tredje spor. Ind i opløbssvinget var Snip igen nede i andet spor med en enkelt hest foran sig. I opløbet overtog Snip let føringen fra Royal On Line, men bagfra angreb Passion Flame meget stærkt. Snip kæmpede som en løve, men måtte på løbets allersidste meter lade den angribende passere med det mindst mulige. Snip løb 15,7 – klart godkendt. Anders kørte igen, igen et særdeles veldisponeret løb med hesten. Der røg dejlige 3.750 kroner ind på kontoen og han står nu med hele 770 startpoint.

 

Snip travede på denne dag helt i top i modsætning til sidst på Lunden. Han havde til dagens løb beholdt sine bagsko, men var igen forsynet med baggamacher – og det gjorde en stor forskel på hestens aktion.

 

Alle anpartshavere, som før og efter løbene var i stalden for at hilse på Snip kunne konstatere, at Team Sorte Slyngel har en væddeløber i absolut bedste forfatning. Han udstrålen stort overskud og man kan ”spejle” sig i hans blanke pels. Team Fachmann har gjort et fantastisk stykke arbejde med vores øjesten, og man kan som medejer kun være stolt over ham.

 

Tak til alle de fremmødte anpartshavere og vi glæder os til fortsættelsen.

 

12.10.2014/Susanne

Fynsk fredag.....

 

Fredag d. 10. oktober putter Anders F 4 heste i transporten med retning mod Fyns Væddeløbsbane i Odense. Èn af hestene er vores dejlige Snip, som skal forsøge at revanchere sig efter sin sjældne galop-tur i sidste start. Hesten skal ud i det traditionsrige Oberstløjtnant Sørensens Mindeløb til minde om initiativtageren til etableringen af den fynske oval. 7 heste har sat Snip stævne i dette løb over 2.140 meter autostart, hvor vores hest starter fra spor 5. Der venter vinderen en ærespræmie og dejlige 7.500 kroner.

 

Snip er i banens program tippet som anden og han får følgende ord med på vejen:

 

Oberstløjtnanten mindes

En tilbagevendende årlig begivenhed er ”Oberstløjtnant Sørensens Mindeløb”, der denne gang har samlet en vingefuld heste

med en indtjening under 113.000 kroner. Et meget jævnbyrdigt felt, hvor heste som Steen Juuls Smiles Derm, Anders F. Jensens Snip, Jeppe Juels Ray Of Hope og Flemming Larsens Passion Flame, står godt til hinanden.”

 

og..

 

5 Snip galopperede sig bort senest, men har ellers i starterne inden været meget positiv og har vundet flotte sejre. Er normalt ganske stabil og viste efter galoppen senest en rigtig fin ophentning”

 

Der ventes stort rykind på Fyns Væddeløbsbane denne fredag med mere end 250 personer booket i banens restaurant. Der er derfor garanti for god stemning og fin omsætning. De første 5 anparter har meldt deres ankomst til løbene, hvilket ligeledes vil bidrage til den gode stemning, ikke mindst hvis Snip viser konkurrenterne de samme takter, som ved løbene i starten af september.

 

06.10.2014/Susanne

 

Vi kan bedst li' onsdage!

 

Søndag d. 28. september skulle Snip forsøge at levere karrierens første hattrick. Det kom desværre ikke til at lykkes. Fra start så det ellers lovende ud, da storfavoritten, Ymer Brick, slyngede sig i galop og tabte mange meter. Uheldigvis ville vores sorte perle være solidarisk med favoritten, så ind i første sving fejlede Snip. Også han satte mange meter til. Ud af opløbssvinget første gang havde han dog fat i bagfeltet igen i en position som fjerde udvendig.

 

Det var dog klart, at Snip ikke havde én af sine bedste dage og han fulgte ”bare” med den sidste del af løbet, hvor aktionen heller ikke var som bedst. Det var der dog en god forklaring på: På grund af den sidste tids tætte starter, havde hesten ikke så meget horn på baghovene, at Anders ville risikere at tage skoene af hesten bagunder. Det betød, at Snip spændte sig i løbet og fik en noget uhomogen stil. Træneren var i øvrigt godt tilfreds med hesten, som holder sin fine form. Det var i øvrigt første gang i 2014, at Snip fejlede for Anders.

 

02.10.2014

Bare det snart var søndag.....

 

Så er programmet til søndagens løb på Lunden kommet på nettet. Snip skal denne gang starte i Ekstrabladets Liga 4 løb. Løbet er udskrevet over 2000 meter med autostart og der venter vinderen glade 15.000 kroner.

 

Med sine to sejre i træk er Snip nu et varmt emne i tipsrammen. I banens program kan man læse følgende:

 

Efter otte sejre på stribe, så måtte 3 Ymer Brick senest forlade en travbane som taber for første gangi karrieren. Det var dog ingen skam at tabe til Veijo Heiskanens hest Carlos Greenwood, som var gjort helt klar efter en løbspause på 16 måneder! Ymer Brick måtte se sig slået med 400 meter hjem, men forsvarede tappert andenpladsen trods godt angreb fra tophesten Rattigan, som både før og efter har slået rigtig gode heste i langdistanceløb. Ymer Brick bomber til spids her, og jeg tror den genoptager sejrsrækken. Anders F. Jensen har dog fundet topformen på 2 Snip, som har vundet helt let de seneste to gange. Begge gange efter sukkerstyringer af Anders F., hvor han spiller Snips gode speed ud med ca. 400 meter til mål. Senest var det Smaragd, der let blev plukket ned i opløbet, og der var endda kræfter til sikkert at afvise storfavoritten i løbet, Top Winner, på trods af at denne fik perfekt angrebsplads med 250 meter til mål. Med det rette rygløb igen, så skal jeg ikke helt afvise, at Snip kan vinde løbet, men det kræver nok, at nogen giver Ymer Brick lidt massage undervejs.

 

Trods 8 sejre i træk til Ymer Brick tør banens tipsekspert ikke undlade at afkrydse ”vores drenge” (Snip og Anders) i V65 forslaget i programmet.

 

Jeg håber naturligvis at mange anpartshavere vil møde op søndag d. 28 september, hvor jeg desværre selv er forhindret i at deltage. Udover løbet med Snip byder Lunden på adskillige flotte løb med bl.a. kvalifikationsløb til 3-åringernes største løb, Kriteriet.

 

Vi krydser fingre for en god travdag.

 

24.09.2014/Susanne

Super onsdag!!

For anden onsdag i træk var der i dag vinderblomster til Team Sorte Slyngel. En helt igennem fantastisk septemberdag på Lunden, med sol og sommerlige temperaturer kulminerede med en overlegen sejr til Snip og Anders. Uden på nogen måde at være presset sejrede ekvipagen i 15,3 over 2000 meter autostart.

 

12 heste var oprindeligt skrevet til start i løbet, men 2 af disse havde desværre måttet melde forfald. Fra start placerede Anders vores hest i fjerde par udvendig – faktisk som næstsidste hest i feltet. Gennem opløbssvinget første gang fejlede hesten i dødens, hvilket gav Snip tredje par udvendig. Ud på sidste runde var hestene i andet spor nået helt op, og da der på sidste langside ikke rigtigt kom nogen alvorlige angreb bagfra, havde Anders frie hænder til at sætte angrebet ind, når det passede bedst. Og det skete med præcis 500 meter igen, hvor Snip blev trukket ud i tredje spor og angreb vældig stærkt. Ind på opløbet var Snip oppe på siden af Smaragd, som havde ført hele løbet. Desværre blev der samtidig plads til storfavoritten, Top Winner (hvis sidste start resulterede i en flot tredjeplads i årets Derby Trøstløb) i andet spor mellem Snip og Smaragd. Dette foruroligede dog ikke Anders F, som sad ganske stille og nød udsigten til konkurrenter, som animerede deres heste det bedste de havde lært. Over mål var vores sorte perle en længde foran Top Winner og Smaragd.

Konklusionen efter løbet var helt klart, at vi har en hest i absolut topform og en træner, som kører med stor ro og overblik. Samtidig ser vi frem til Snip's fremtid i en højere klasse med stor optimisme, da vindertiden og måden, hvorpå sejren kom i hus, indikerer en lys fremtid.

 

Vinderbuketten røg denne gang til Fyn, hvor den pynter på bordet hos Jytte og Niels Erling Pedersen.

 

Tak til Lis, Bøje og Ulrik for de pæne ord i gæstebogen.

 

17.09.2014/Susanne

 

Onsdag den 17. september skal vores sorte ”hingst” til start på Lunden.

Han starter i 4. løb 2000 m autostart startspor 10 med træneren i vognen. Der er 12.500 kr. til vinderen. Snip er tippet som nummer to i programmet, som får følgende kommentar med på vejen:

 

10 Snip leverede en rigtig flot præstation senest på Falster, hvor Anders F. Jensen servede den et perfekt løb i tredje par udvendigt undervejs. Blev overspeedet af Primacy, der kom flot tilbage efter fejl, med 500 meter hjem, men vekslede let forbi denne igen ned mod målstregen.

 

Trods de pæne ord er der ingen tvivl om, at Snip denne gang møder bedre konkurrenter end senest. Han er dog inde i en meget positiv udvikling og vi ser frem mod løbet fulde af fortrøstning.

 

Løbet køres som nævnt onsdag eftermiddag. Dette til trods har flere anpartshavere allerede meldt deres ankomst. Vi håber på et helt heppekor.

 

13.09.2014/Susanne

”Snip fik perfekt løb og kvitterede”

 

Sådan skrev løbsreferenten efter dagens sjette løb på Car Center Race Track i Nykøbing Falster her onsdag eftermiddag. Og intet kunne være mere rigtigt.

 

Anders kørte frisk med fra start og fik Snip placeret i tredje par udvendigt i en hastig åbning i 1,16 tempo. Favoritten, Primacy, galoperede fra start og tabte mange længder. Ud på sidste langside havde favoritten dog fået fat i feltet og indledte et meget stærkt angreb. Da Prinacy passerede Snip trak Anders perfekt ud i ryggen og fulgte denne som en skygge gennem opløbssvinget. Ind i opløbet trak Anders vores dejlige hest ud i eget angreb og Snip gled uden de store sværdslag forbi til en besnærende sejr. Mesterlig styring af Anders, der blev Mr. 100%, da han tidligere på dagen også havde vundet dagens anden køretur – tillykke herfra.

 

Efter løbet var Snip ikke specielt påvirket. Anders tjekker ham igennem i morgen og er alt vel bliver næste start allerede næste onsdag d. 17. september på Lunden, hvor han i et løb for heste, som har tjent mindre end kr. 75.000 (Snip har tjent ca. kr. 72.000) skal ud over 2000 meter autostart. Der er kr. 12.500 til vinderen.

 

Endelig skal der lyde en tak til Erik, som på forbilledlig vis repræsenterede Team Sorte Slyngel på Falster. Erik fik Anders' vinderbuket med hjem til Mona, som desværre ikke kunne deltage. Erik havde efter sigende en rigtig dejlig dag i Nykøbing.

 

10.09.2014/Susanne

Vi ser fremad.

 

Lørdag d. 30. august blev Dansk Hoppe-derby afviklet med en meget imponerende vinder i franskejede Tast of Bourbon i ny løbsrekord, 12,2. Helt så stærk gik det ikke i løbet efter, hvor Snip skulle prøve lykken i et amatør/jockey-løb. Anders havde til denne start engageret Marika Eriksson fra Malmø. Og alle de fremmødte var efter løbet enige om, at det var et godt valg. Unge Marika kørte med et garvet overblik og gav vores hest en optimal rejse, som kun på grund af en træt konkurrent ikke resulterede i en præmie. Snip blev sjette i samme tid som femte-hesten og afsluttede vel bedst af alle de sidste 250 meter.

 

Fra start fik Marikka placeret Snip som fjerde indvendigt. Gennem opløbssvinget første gang blev der angrebet bagfra. Det blev straks opfattet og Snip blev trukket ud som første hest i andet spor for kort efter at blive afløst til andet par udvendigt – genialt kørt. Desværre blev hesten foran Snip meget træt med 500 meter igen og denne trak vores hest bagud gennem feltet og først med ca 300 meter hjem kunne Snip spille sin stærke speed ud. Da var det imidlertid for sent og det blev ”kun” til en tæt sjetteplads i tiden 15,4am, 0,3 sekunder fra hans bedste notering på distancen..

 

Snip er skrevet til start igen onsdag d. 10. september, hvor Car Center Racetrack i Nykøbing Falster afholder nordisk eftermiddag. Snip starter i dagens sjette løb med startspor seks over 2.140 meter autostart med træneren i sulkyen. I baneprogrammet er Snip tippet som anden.

Der noteres: 6 Snip har løbet på rigtig gode

tider længe og herfra skal han også regnes tidligt.

 

Se ser frem mod denne start.

 

05.09.2014/Susanne

Nedtælling er startet...

Lørdag den 30. august vil bestyrelsen arrangere et let traktement for anpartshaverne i Team Sorte Slyngel ved Anders F. Jensens stald.

Vi mødes kl. 12 ved stalden, hvor der vil være en sandwich, cider/sodavand, kage og kaffe. Der vil være mulighed for at tale med træneren om starten og måske får vi mulighed for at hilse på jockey, Marika Eriksson, som skal køre Snip.

Træner Anders F. Jensen siger i telefonen her til aften, at han håber på et godt tempo undervejs i løbet. Han har studeret tiderne og modstanderne løber ikke hurtigere end Snip. Vores sorte stjerne er veltilpas og der er intet negativt om hesten fra træningskvarteret. Der er udgået en enkelt hest (nr. 3) i løbet, hvilket betyder at Snip rykker en plads ind.

Bestyrelsen glæder sig til at se rigtig mange af jer denne dag.

Publikum skal gerne kunne høre at Team Sorte Slyngel er på plads

 

28.08.2014/Susanne

Derby-feber.....

 

Sidste weekend i august er mere hellig end juledagene for alle travelskere. Sidste søndag i august køres der nemlig Dansk Trav Derby og lørdagen forinden køres Dansk Hoppe Derby. Og er man så heldig at have en hest, som kan være med en af disse dage, er spændingen høj.

 

Team Sorte Slyngel er i år så heldig at have en hest til start i Derby-weekenden, nærmere betegnet i lørdagens 12. løb, et amatør-/jockey-løb over 2.000 meter med autostart. På forhånd havde træneren fået lovning på én af Danmarks dygtigste jockeys, nemlig Mads Pedersen, men denne måtte desværre melde forfald. Anders F. Jensen har i stedet entreret med den dygtige svenske jockey, Marika Eriksson, som til dagligt arbejder hos Joakim Løvgren på Jägersro-banen i Malmø. Søger man på det svenske travforbunds hjemmeside kan man bl. a. se, at hun i 2013 vandt 5 løb i 18 starter, hvilket giver en sejrs-procent på fantastiske 28. Så Snip er altså i de bedste hænder.

 

Mere info følger senere på ugen.

 

26.08.14/Susanne

Kommende opgave.

 

Der har ikke været nogen negative kommentarer fra træningscentret efter sidste start, så vi ser frem mod næste løb. Dette kunne kunne meget vel, ifølge Anders F., foregå i Derbyweekenden, lørdag d. 30. august. Her er et amatør/jockeyløb udskrevet for heste med højest 80.000 i præmiesum. Snip har tjent 67.600 og har 484 startpoint. Førstepræmien er på 20.000. Der er fortrinsret for jockeykørte heste, så Anders er i øjeblikket ved at forsøge at lave en aftale med én af landets mest talentfulde jockeys - mere info følger.

 

11.08.2014/Susanne

 

Ny, fin præstation af Snip på Jägersro

I uge 32 holdt Anders og Maria en lille, men meget velfortjent, ferie på Solskinsøen, Bornholm. For at undgå abstinenser havde Anders en enkelt køretur ved løbene på Bornholm Brand Park. Det resulterede i en flot andenplads bag Wenson.

 

Selv om der blev holdt ferie skulle Snip jo starte på Jägersro og Anders havde derfor entreret med den lille, finske troldmand, Peter Ingves, som tidligere har høstet store triumfer med Anders F trænede heste, bl.a. flere banerekorder med storesøster, Pif. Siv og Hans F. var hyret som selskab til de 3 heste, som denne aften skulle starte, mens Annika stødte til som hjælper.

 

Snip havde fået spor 9. Fra start trak Ingves straks ud i andet spor. Hesten foran Snip fejlede og der blev hurtigt 3-4 længder op til feltet. Ingves kørte frisk til og midt på sidste langside sad Snip i fjerde par udvendigt med favoritten, Frida Montana, foran sig og næstfavoritten, Budets Ragnhild indenfor. Første 500 meter efter 12,5. Forbi publikum næstsidste gang angreb Antonio America den førende og disse to heste forsvandt som et to-spand fra feltet. Ned ad sidste langside med 700 meter igen valgte Ørjan Kihlström bag favoritten at indlede sit angreb og Snip fulgte straks med i dennes ryg. Disse to heste havde klart bedst fart af alle gennem opløbssvinget, hvor Ingves trak vattet på vores lækre hest. Ned gennem opløbet viste Frida Montana sig klart bedst fulgt af udbryderen Antonio Montana. Det så længe ud til, at Snip skulle tage tredjepladsen, men på de sidste meter havde Flemming Jensen fået fart under Budets Ragnhild, som gled forbi på de sidste meter.

 

Snip fuldførte til en flot fjerdeplads i ny rekord (igen, igen!!) 15,1, 2.000 meter autostart. Vi kan således konstatere, at Snip for syvende gang i de sidste otte starter har forbedret sin rekord – denne gang med ikke mindre end 0,8 sekund. Vi har med andre ord en hest, som udvikler sig kontinuerligt. Er det muligt at få lidt mere starthurtighed trænet ind i hesten, ser fremtiden absolut lys ud.

 

11.08.2014/Susanne

 

Sommerferie.....

 

Juli måned har været rekordvarm i Danmark og mange har sikkert nydt en velfortjent, solbeskinnet sommerferie. Dette gælder dog ikke travtræner Anders F Jensen, som trods hedebølge arbejder videre som normalt.

 

Søndag d. 20. juli var Snip til start på travbanen i Nykøbing Falster i et løb over 1600 meter autostart fra det svære spor 7. Og det blev for svært. Fra start blev der åbnet reelt fra fronthestene og da Snip sad i 4-5 spor ind mod første sving måtte Anders tage et valg: Enten at køre frem og risikere drøje spor i jagten på en god placering fremme i feltet eller bakke af for at komme til indersporet. Anders valgte det sidste, hvilket senere skulle vise sig ikke at være optimalt. I front åbnede spidshestene i 13,6 den første kilometer, hvilket naturligvis resulterede i en del mælkesyre. Dette fik igen den konsekvens, at resten af feltet angreb i en bred vifte ned i gennem opløbet og at Snip måtte helt ud i ydersporet for at få plads. Derfor blev der for langt frem og løbet endte med en ottende-plads i tiden 16,6. Vi betragter løbet som et bump på vejen mod bedre resultater. Det skal nævnes, at banen i Nykøbing endnu engang havde stablet et sportsligt meget fint program på benene og at mange mennesker benyttede det gode vejr til en tur på travbanen.

 

Tirsdag d. 5. august stiller Snip til start igen. Denne gang har Anders fundet et rigtig godt løb til hesten på Jägersro banen i Malmø. Løbet er udskrevet for heste under 80.000 svenske kroner og Snip starter med 77.123 svenske, så det bliver ikke meget mere optimalt. Anders har som noget nyt denne gang valgt at overlade linerne til Peter Ingves, som tidligere har fejret store triumfer med AFJ-trænede heste. Peter Ingves er finne men har de sidste mange år været fast catch driver i det svenske, hvor han har sejret i både Kriterium og Derby. Peter vandt sidste år 100 sejre og indkørte 11,6 mio til hesteejerne. Det er med andre ord en stor kapacitet, som denne gang sætter sig i vognen bag Snip.

 

Snip starter i dagens fjerde løb, som går over 2140 meter autostart. Han har denne gang trukket startspor 9, altså inderspor i anden række. Han møder gode heste, bl.a. en anden AFJ-trænet, nemlig Snap, som starter fra spor 12. Løbet indgår i aftenens V64-spil som anden afdeling.

 

30.07.14/Susanne

Snip til start på storløbsdag.

Søndag d. 20. juli afvikler Car-Center Racetrack i Nykøbing Falster årets største løbsdag med hovedbegivenheden: Harald Lunds Mindeløb. Dette løb er doteret med 75.000 kroner i førstepræmie og har trukket mange af landets bedste heste til Sydhavsøen. Fra Anders F. Jensens træningskvarter skal Pif som feltets eneste hoppe forsøge at holde fanen højt. Ingen tvivl om, at mange vil holde med Pif, som er løbets lokale håb.

 

I rammeprogrammet, nærmere betegnet i dagens 8. løb, skal Snip forsøge at gentage succesen fra sidst på Lunden. Det bliver dog noget sværere denne gang, selv om han igen har fået startspor 7. Ulig sidste gang er han nemlig den hest i feltet, som har tjent mindst i et løb udskrevet over 1.640 meter autostart for heste under 100.000 kroner. Det skal dog nævnes, at han har næstflest startpoint i feltet, så vi er fulde af fortrøstning.

 

Car-Center Racetrack har denne løbsdag fri entré, så vi håber naturligvis at se mange anpartshavere på tilskuerpladserne. Det plejer at være en festdag, når banen slår portene op for Harald Lunds Mindeløb.

 

Vi siger i øvrigt velkommen i Team Sorte Slyngel til Kirsten og Verner Pedersen fra Ringe. Kirsten og Verner er ubesejrede som anpartshavere i Snip og det håber vi naturligvis også de er efter løbet søndag. Der er således ikke flere ledige anparter i Team Sorte Slyngel, der er penge på bogen og hesten er i topform – det bliver en fin søndag!!

17.07.2014/Susanne

Sejren er vor... Sejren er vor...

Efter næsten 2 års ”sejrstørke” var det endelig vores tur i går onsdag d. 9. juli på Charlottenlund Travbane. Med det mindst mulige – og dog alligevel sikkert – vandt vores sorte perle sit løb, som sædvanligt mesterligt assisteret af træner Anders F. Jensen.

Fra sit vanskelige syvende startspor fik Snip som ventet ikke nogen specielt god start og sad snart som én af de sidste i feltet. På  modsatte langside første gang havde Anders fået Snip placeret i ”en lang ryg” i tredje par udvendig. Storfavoritten,  Top Fighter,  havde forsøgt at overtage føringen, men var blevet trukket ned bag førerhesten, Twin Peaks. Snip's aktion var ikke den bedste denne eftermiddag og Anders måtte et par gange parere optræk til galop. Som løbet skred frem kom de tre heste i andet spor længere og længere frem i feltet og ved indgangen til opløbssvinget var Snip således kun et par længder fra spidsen.

Da Anders midt i opløbssvinget trak vattet, skete der ting og sager. Snip accelererede kraftigt og var i et snuptag oppe på siden af de to førende. Hesten i andet spor galoperede, hvilket pludselig gav plads for storfavoritten. Denne blev vredet ud fra sin ryg på førerhesten og angrebet på den nu førende Snip så pludseligt faretruende og nærgående ud.  I sulkyen virkede Anders dog rolig bag Snip, og med ørerne fremme og på lette fjed holdt vores dejlige hest alle konkurrenter bag sig til målstregen var passeret.

Vindertiden for de 2.000 meter autostart blev ny rekord 1,15,9. Med andre ord: Sjette start i træk med ny rekord – er det ikke snart en ny rekord?? Og dejlige 10.000 kroner til bankbogen.

Det var en flok glade anpartshavere, som efter løbet kunne posere for banens fotograf sammen med Snip og Anders. Se billedet, målfoto og læs om løbet på http://www.travservice.dk/snip-snap-hvor-er-snude/

 

Efter løbet virkede Snip ret upåvirket og vi ser allerede nu frem mod næste start, som kunne blive søndag d. 20. juli, hvor banen i Nykøbing Falster afholder deres største løbsdag på året. Denne dag er der et par muligheder for start for Snip. Mere om dette senere.

 

10.07.2014/Susanne

Snip til start onsdag d. 9. juli.

 

Onsdag eftermiddag meldes der solskin over Charlottenlund Travbane efter en periode med regn og torden. Det håber vi bliver anledning til, at mange anpartshavere vil finde vej til Nationalarenaen. Vores sorte perle skal nemlig starte i dagens 3. løb denne dag. 2.000 meter autostart lyder menuen på dag. Startspor næstyderst på vingen kunne naturligvis være bedre men vi er fulde af fortrøstning. I banens program skrives der:

 

7 Snip har forbedret sig meget i år og det kan ses på præmiekontoen. Anpartshesten bør være en god triochance”.

 

Der findes en anden god anledning til at ”Gå med i Lunden”. Team Fachman har fyldt lastbilen og starter ikke mindre end 6 heste. Derudover skal Anders køre yderligere to heste, så det bliver en travl dag for vores træner.

 

04.07.2014/Susanne

Ny rekord igen, igen, igen...

 

For femte løb i træk forbedrede Snip sin rekord ved løbet på Lunden onsdag d. 18. juni. Desværre rakte det denne gang kun til en femte-plads. Løbet udviklede sig til et speed-opgør, hvor favoritten, Haras du Pin, fik lov til at køre 17,8 de første 1.000 meter i spidsen. Derfor skulle det blive svært for hestene nede i feltet at tage meter ind til slut. Snip var perfekt placeret i tredje par udvendig, men da hestene foran ikke så ud til at have det store sparet, valgte Anders at angribe i tredje spor ind i opløbssvinget. Her blev tempoet sat gevaldigt op – den sidste kilometer faktisk i lidt bedre end 14-tempo. Snip kom til at hænge i sporene svinget rundt og fulgte med flokken ind mod mål uden at kunne tage meter ind og uden at tabe terræn i forhold til hestene bagved. Snip endte som femte i tiden 16,5a. Tredje-hesten løb 16,4a mens hesten på ottende-pladsen løb 16,6a. Altså et meget tæt opløb.

 

Det er i øjeblikket lidt svært at finde løb til Snip. Næste opgave kunne blive på Lunden d. 9. juli i et såkaldt amerikaner-løb, hvor hesten tildeles startplads efter deres præmiesum. Mere om dette senere.

 

 

25.06.2014/Susanne

Næste start for Snip: Onsdag d. 18. juni.

Så er Snip atter meldt til start. Denne gang på Lunden på onsdag d. 18. juni, hvor han fra startspor 6 skal ud i dagens 4. løb med træneren i sulkyen. Snip møder denne gang et par skrappe sejrsheste, men med tanke på de modstandere, han har været oppe mod de sidste par gange, er løbet på ingen måde skræmmende. Løbet går over 2.000 meter, hvilket sikkert vil passe ganske udmærket. Han har klaret sig fint på sprint, nu hvor hans starthurtighed er blevet forbedret, og han har flere gange været hurtigst af alle i opløbet. 2.500 meter var tilsyneladende en smule i overkanten, så 2 kilometer er sikkert lige Snip's kop te.

I baneprogrammet levnes han dog ikke mange chancer og kommentarer.

Løbet er skemasat til kl. 16:15, så der er håb om at Snip og Anders denne løbsdag er hjemme igen før solen står op!!

13.06.2014/Susanne

Endnu en gang ny rekord af Snip i Göteborg.

Onsdag d. 28. maj var vores Snip på langfart sammen med storesøster Pif til Åby-banen i Göteborg.

 

Snip og Anders skulle forsøge at veksle det vanskelige spor 12 på sprint til et gunstigt løb og gerne et lille tilskud til point- og præmiekontoen. Det skulle vise sig at blive meget svært, men alligevel blev turen en succes for Snip.

 

Fra start valgte Anders klogt at tage ryg på en af løbets favoritter, He's A Diffacolt og Björn Goop. Desværre havde denne ekvipage meget svært ved at følge det øvrige felt gennem første sving, hvor afstanden til førerhesten på et tidspunkt var 30-40 meter. Forbi dommertårnet og ud på sidste langside kom Snip bedre med, stadig i ryg på Goop. Denne trak sin hest ud til angreb ved indgangen til sidste sving men kom ved denne manøvre til at hægte hjul med en konkurrent, hvilke sænkede Snip en hel del . Gennem opløbssvinget fik Anders vores hest op på den store klinge og de leverede en formidabel afslutning til en tæt 6- plads i tiden 13,8. En tid, som betyder en forbedring af Snip's tidligere rekord med næsten et fuldt sekund. Glædeligt var også, at Snip travede perfekt hele vejen – langt bedre end ved sidste start på Lunden.

 

Turen til Göteborg viste, at Snip rejser fint. Han spiste og drak fint straks efter ankomsten og var i øvrigt i godt humør under hele turen, som sluttede i Vordingborg ved fem-tiden torsdag morgen.

 

Snip har taget starten i Sverige fint og vi kigger nu efter nye opgaver. Det kunne f.eks. dreje sig om et 2000 meter autostart løb på Lunden onsdag d. 18. juni 2014. Løbet er udskrevet for heste under 55.000 (Snip står med 52.243 på præmiekontoen og 500 startpoint) med 15.000 kroner i førstepræmie.

 

04.06.2014

 

 

 

Snip til start i Göteborg.

I den forgangne weekend var flere anpartshavere på plads i det svenske til et par helt fantastiske travdage på Solvalla. Vi blev vidner til en verdensrekord, svenske rekorder og banerekorder, og bl.a. det hurtigste løb nogensinde i Skandinavien. Og svenskerne fortsætter med at byde på god sport.

 

Onsdag aften afvikler Åby-banen i Göteborg finaler i såvel Konge- som Dronninge-pokalen for henholdsvis hingste og hopper født i 2010. I dagens V75-løb starter Anders F. Jensen Pif og vores sorte guldklump skal dele transport med denne fine dame. Snip er på alle måder at betragte som rosinen i pølseenden på denne store travdag, da han skal starte i dagens 12. og sidste løb med højeste startspor, 12. Løbet er skemasat til at starte omkring 22:20!!.

 

At være sidste hest i sidste løb betyder imidlertid ikke, at Anders har tænkt sig at forblive sidst. Han tager ikke vores hest med på så lang en rejse, medmindre han mener, at hesten har kapacitet til at klare sig. Som søndagens resultater på Lunden viser, er formkurven på Team Fachmanns heste støt stigende.

 

26. maj 2014

Endnu engang ny rekord af Snip

 

Søndag d. 11. maj var der virkelig noget at glæde sig over som dansk travinteresseret på Travbanen i Charlottenlund. Efter forrige uges mavepuster, hvor politikerne valgte at beskære travsportens kompensation fra Tipsmidlerne med en tredjedel, var humøret måske ikke helt i top.

Men heldigvis tog danskerne revanche på væddeløbsbanen. I løb efter løb blev de udenlandske stjerner sat til vægs af fremragende danske præstationer. Og det var nær blevet til den helt store eufori, da Orali og Jeppe Juul i deres debut mod verdenseliten var meget, meget tæt på at skabe den helt store sensation med en tæt andenplads.

Det er herligt at have hest til start på disse storløbsdage, og Team Sorte Slyngel var heldigvis repræsenteret i dagens 13. løb, hvor Snip fra startspor 1 skulle ud på noget uvante 2.500 meter.

Anders valgte at køre frisk til fra start og Snip havnede i vinderhullet bag førende Navy Face efter en hurtig åbning på 14,8 de første 500 meter. Kilometeren blev dæmpet til 17,9, hvilket fik Knud Mønster til at angribe. Ved denne manøvre blev der plads til, at Anders og Snip smart gled ud i tredje par udvendig i ryg på favoritten. Ned ad sidste langside havde Mønsters hest fået nok og favoritten Tor Mento angreb i tredje spor med Snip i ryg. De to gled hurtigt fri af feltet men ind i opløbet stod det snart klart, at favoritten ikke kunne besejres og at Snip ikke havde sin sædvanlige, giftige speed i behold. Ned mod mål angreb flere heste bagfra og i en tæt klump af 4 heste bag vinderen blev det til en femte plads til vores dejlige hest i ny rekord på distancen, 1,17,0.

Det skal nævnes, at Snip ikke var helt så flydende i travet og at han var tæt på galop et par gange, men at Anders kørte et fremragende løb, hvor han fik placeret hesten bedst muligt under løbet og fik pareret de mulige fejl.

Snip har taget løbet fint og med 462 startpoint på kontoen kan vi frit vælge mellem mulige løb i den kommende tid.

Se løbet her

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

13.05.2014

Succesen fortsætter

Det blev endnu engang en herlig væddeløbsdag for Team Sorte Slyngel på Lunden søndag d. 4. maj, hvor vores sorte panter igen var ude på sprint. Han havde fået det vanskelige spor 1 og kunne da heller ikke være med fra start da de hurtige heste strøg afsted. Han kom faktisk til at sidde som én af de sidste efter et par hundrede meter. Første gang forbi publikum havde Anders fået Snip perfekt placeret i tredje par indvendig og feltet passerede de første 500 meter i lidt bedre end 1,12-tempo. Kilometeren blev passeret i tiden 14,0 og det var nu tid til opløb. Midt i opløbssvinget fik Anders vredet Snip ud fra sit inderspor – først til andet og senere i eget angreb i tredje spor. Ind på opløbets lige bane var Snip 5-6 længder efter førerhesten, men nu gik det stærkt. I en helt forrygende sidste kvartbane strøg vores hest frem til en meget tæt tredjeplads i samme tid som andenhesten og bare en længde efter vinderen – men med bedst fart af alle ved målpassagen.

Herligt væddeløb, hvor pulsen virkelig kom op på de sidste meter. Dog ikke hos Snip, som var ret upåvirket efter løbet. Appetitten på de velfortjente gulerødder var i hvert fald 100% intakt.

 

Og endnu en herlig oplevelse venter ........

Søndag d. 11. maj afholder Lunden sin store internationale travdag med besøgende fra USA, Frankrig og de øvrige nordiske lande. Og heldigvis var proportionerne udskrevet sådan, at der var et godt løb til vores stjerne. Han skal søndag ud i dagens 13. løb, endnu en gang med startspor 1, men denne gang over velvoksne 2.500 meter. Løbet afvikles med autostart. Løbet er udskrevet for heste under 50.000 kroner i indtjening og Snip er faktisk feltets rigeste hest med sine 47.350 kroner på kontoen. Som nævnt er løbet denne gang over lang distance, hvilke skulle være en fordel for hesten. Han skal dog møde gode modstandere. Der er 20.000 i førstepræmie.

 

Det kan varmt anbefales at lægge turen forbi Lunden denne herlige dag. Der bliver med garanti vist fantastisk sport. Stemningen plejer at være i top denne dag, hvor tilskuerpladserne er fyldt med mennesker fra mange lande. Tag familie og venner med for at opleve vores sport, når den er allerbedst. Og så løber Snip jo bedst, når der er et solidt heppekor på sidelinjen

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt.

 

05.05.2014

Snip - andenplads den 12. april 2014

Snip sprinter videre på søndag.

For tredje gang i træk skal Snip på søndag ud over sprinterdistancen på Lundens hurtige oval. Og for tredje gang i træk har han været heldig med startspor i første række. Denne gang dog fra startspor 1, som han, trods forbedret hurtighed, næppe kan udnytte til at komme til spids.

Snip skal starte i dagens ottende løb, som samtidig er afslutningen på dagens V65-spil. Starten er sat til kl. 15:40. I kommentarerne i baneprogrammet står at læse:

Anders F. Jensen har mange fine heste i stalden. En af dem er anpartshesten 1 Snip. Den har stadigvæk årets første sejr til gode efter to andenpladser i de to seneste starter. Senest bag Rio De Janeiro.

Til Lundens hjemmeside udtaler vores træner:

Snip (nr. 1) har overrasket mig ved at fungere bedre på sprint end jeg har troet. Der er kommet mere fart i benene. Han har dog ikke fordel af 1600 meter. En triochance, fortæller Anders F. Jensen.

Vi håber at mange anpartshavere som sædvanlig kommer til Lunden for at følge løbet. Det plejer jo at være meget fornøjeligt.

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

1. Maj 2014

 

Anpart til salg.

I ”Team Sorte Slyngel” er der et stk. anpart til salg.

Team Sorte Slyngel har eksisteret i 3 år og består af 18 anparter. Vi ejer hesten Snip, som er lillebror til så gode heste som Obelix og Pif. Hesten er i professionel træning hos Anders F Jensen. Efter en noget tøvende start på karrieren har de seneste starter vist, at hesten for alvor er ved at få luft under vingerne. Årets 6 starter har givet følgende resultat: én anden-, én tredje-, én fjerde og én femteplads samt en rekordforbedring til 15,9ak. Han gik sit livs bedste løb i sin sidste start – så Team Sorte Slyngel ser positivt på fremtiden.

Team Sorte Slyngel er en seriøs anpartsstald, hvor der også er meget fokus på socialt samvær.

 

Interesserede kan henvende sig for yderligere information til:

Susanne Hvidtfeldt (formand)

på e-mail: SusanneogCarsten@live.dk

eller

Træner Anders F. Jensen mobilnr. 26715116

 

Maj 2014

 

En god tradition!

 

Det begynder at ligne en god tradition, når vores sorte perle gæster Lundens oval. Igen denne herlige lørdag aften viste Snip, at formen er ved at være helt i top.

 

Aftenens opgave lød på sprint fra startspor 3 i et opgør med 8 heste bag vognen. Fra start kunne Snip ikke følge hurtige udvendige heste, men blev placeret som første hest i andet spor udvendig på favoritten, som løb i tredje indvendigt. I opløbssvinget første gang opstod der lidt karambolage mellem Nicolai Andersen/Smaragd og Anders/Snip. Nicolai trak derfor noget hårdhændet ud fra sin inderbane foran Snip, som blev ramt på venstre forben ved denne manøvre. På klassehestens facon forblev vores hest i rigtig gangart og fortsatte løbet i andet par udvendigt.

 

Med 400 meter til mål trak Anders Snip ud til eget angreb og det bed rigtig godt for hesten, som uden at blive animeret fuldførte til en flot andenplads i ny rekord, 1,15,8. Vandt gjorde Rio de Janeiro og Steen Juul, som var stukket af fra feltet ind i opløbet. Snip har nu samlet 424 startpoint, hvilket gør, at vi frit kan vælge de kommende opgaver til hesten.

 

De 10 fremmødte anpartshavere var enige om, at vi endnu engang havde oplevet en Snip i fremgang. Han er blevet meget travsikker og kæmper lige til målstregen. Vi ser frem mod næste start med stor glæde og stor spænding.

 

Endnu en herlig Saturday Night på Lunden.

 

Se løbet - klik her

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

13. april 2014

 

 

 

Snip til start lørdag den 12. april på Lunden

Lørdag den 12. april starter Snip i 8. løb med startspor 3 og træner Anders F. Jensen ved roret.

Træner melder:

Der er intet negativt at sige om Snip. Han har taget senest start fint og udvikler sig i takt med at han starter.”

 

I programmets tipsramme skriver de følgende om Snip:

3 Snip gjorde det flot senest bag Turbo Day. Skulle hesten leve op til den præstation, er det er vinderchance her. Sporet er perfekt, men hesten er ikke helt stabil, outsider.”

 

Sidst Snip startede var der rigtig mange anpartshavere til stede. Lad os håbe mange finder vej denne lørdag aften, så vi sammen kan heppe på vores dejlige hest – det hjalp sidste gang.

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

9. april 2014

Dejlig dag på Lunden den 23. marts

I går fik Team Sorte Slyngel en ny slagsang. ”Sik'n dejlig dag det er i dag” sang Stig Møller i slutningen af 70-erne og det gjorde de fremmødte anpartshavere også på Lunden d. 23. marts.

Snip skulle denne søndag starte på sprint med startspor 3. Anders var inden løbet ikke umiddelbart optimistisk omkring hestens chancer på den aktuelle distance, da han skulle møde gode heste og samtidig var en af de heste i feltet, som havde tjent færrest penge. Det havde Snip heldigvis ikke hørt.

Som noget ret usædvanligt endte første startforsøg i dette autostartløb med en omstart som skyldtes at ikke alle deltagende kuske havde forstået den nye startprocedure. Det var lidt ærgerligt, da Snip fik en rigtig fin start. I andet startforsøg fik han ikke samme gode start og satte lidt meter til. Efter 300 m sad han som første hest i andet spor nede i feltet. Heldigvis valgte Knud Mønster og Sensei Bob at gå ud i dødens til trods for, at tempoet var 14,5 de første 500 meter. Snip var perfekt placeret i andet par udvendig men havde dog tilsyneladende svært ved at holde ryg på hesten foran. Ind i opløbssvinget trak Anders vattet på vores sorte stjerne og så skete der ting og sager. Han afsluttede fantastisk uden dog at kunne nå storfavoritten i front. Han var meget fin på andenpladsen.

På Lundens hjemmeside blev hans præstation omtalt på følgende måde:

Turbo Day sejrede med lethed i 1.15,8/1600 meter auto før den meget positiv Snip, som afsluttede reelt. Får snart sejr.”

Der var 4.000 kr. til præmiekontoen og Snip har nu 271 startpoint.

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

Ordinær Generalforsamling i TeamSorteSlyngel

Søndag den 23. marts i "Tutten" på Charlottenlund Travbane.

OBS OBS - start-tidspunktet flyttet fra kl. 10:00 til kl. 11:30.

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

Snip til start søndag den 23. marts.

Så skal Snip igen i ilden. Søndag d. 23. marts er Snip meldt til start i dagens 5. løb, hvor han denne gang har fået et godt startspor (3). Løbet går over sprinterdistancen, 1600 meter, med autostart. Sidst han var ude over denne distance var i årets sæsondebut, hvor han gik rigtig godt og satte sin fine rekord, 15,9a. Siden denne start er han gået yderligere frem og er frem for alt blevet stabil og ret starthurtig. Vi skal dog ikke glemme, at klassen nu er noget bedre end i Billund i januar og han møder på søndag rigtig gode heste.

Da vi på dagen afholder generalforsamling og mange anparter har meldt deres ankomst, kommer der ikke til at mangle moralsk opbakning fra lægterne.

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt.

Godkendt præstation af Snip i umuligt løb.

Snip gik onsdag til start i andet løb på Lunden, hvor han skulle møde dagens største favorit, fynske Solo med Birger Jørgensen. Fra sit yderlige spor 8 valgte Anders F. at køre forsigtigt med fra start og Snip endte i fjerde par udvendig. Favoritten blev kørt til spids efter ca. 400 meters kørsel efter en hastig åbning. I front blev farten sænket betragteligt, hvilket fik Anders til at give Snip marchordre i tredje spor midt i opløbssvinget første gang. Trods en saftig langside lykkedes det ikke at komme helt frem og Snip tilbragte derfor de næste 800 meter i tredje spor, hvilket naturligvis blev alt for hårdt. Han var tidligt slået og Anders lod ham blot løbe med feltet hjem.

Snip kom i mål i tiden 17,4 over normaldistancen, hvilket må betragtes som godkendt. Anders F. Jensen kørte måske ikke sit bedste løb denne eftermiddag, hvilket nok skyldtes, at tankerne var andetsteds. Han og Maria blev forældre til en lille dreng dagen før, tirsdag d. 11. marts.

Vi ønsker Maria og Anders hjerteligt tillykke med den lille ny og ønsker al mulig held i fremtiden.

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

Snip til start onsdag d. 12. marts på Lunden.

 

Løbet er udskrevet for heste under kr. 40.000 og med en præmiesum på kr. 35.600 er løbet meget passende for vores hest. Han har fået startspor 7, hvilket naturligvis ikke er optimalt, men vi må jo huske, at han har haft gode startspor de sidste tre gange.

 

Snip skal møde den fynske sejrshest, Solo, som har vundet 4 af sine foreløbig 8 starter og som i tipsrammen er udnævnt til dagens sikreste vinder. Det er vist meget rimeligt. Snip er efter sin fine præstation i sidste start tippet som nr 3 i baneprogrammet.

 

Der skrives følgende om Snip:

 

Snip har været uheldig ved flere lejligheder. Senest var der fremgang at spore, da vallakken var tredje bag Smiles Derm og Speedaway.”

 

Træneren har følgende kommentarer til løbet:

 

Han gik et rigtig godt løb sidst efter en hård rejse. Virker helt klart til være på ret vej, men har her et dårligt startspor. Lille triochance med sidste start i tankerne.”

 

Vi håber på det bedste og håber mange anpartshavere vil møde op på banen for at heppe.

 

Go' weekend til alle.

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

Flot præstation af Snip

Søndag eftermiddag startede Snip i 6. løb på Charlottenlund Travbane. Fra spor 3 var han rimeligt hurtig ude og ud af første sving var han placeret i 4. par indvendig – en position, som Anders F. Jensen ikke var tilfreds med. Derfor blev Snip sendt frem udvendigt for den førende favorit, Smiles Derm. Tempoet var ikke så højt den første omgang, 1,17 de første 500 meter og 1,20 den første kilometer.

Førerhesten satte gradvist tempoet op på den sidste omgang og vores Snip fulgte fint med i ”dødens”. Ind i opløbet kæmpede han som en løve og holdt til en flot tredjeplads i tiden 1,18,2.

 

På Lundens hjemmeside skrev Carsten Bundgård:

Tredjeplads til en klart forbedret Snip, efter tungt, udvendigt løb. Skal passes i den kommende tid.”

 

Det var en glad træner, der efter løbet udtalte:

Snip er ved at forstå, hvad det hele drejer sig om. Han ydede sit bedste hele vejen og holdt fint til mål. Han var frisk efter løbet. Jeg havde til løbet i dag taget forskoene af ham, hvilket faldt positivt ud.”

Tak til de anpartshavere, som havde taget turen til Lunden for at følge slagets gang.

Se løbet her.

På bestyrelsens vegne

Susanne

Snip til start på Lunden søndag den 2. marts.
 
Han starter i søndagens 6. løb, som både er med i V5 og V4. Snip har fået spor 3 over 2.000 meter autostart-
Han er ikke nævnt i tipsrammen, men banens tipsekspert anfører, at der er flere "luringer" i løbet og han anbefaler mange garderinger.

Træneren udtale:

"I hans seneste start var stilen bedre end nogensinde, men han manglede lidt i afslutningen. Har et godt spor til et godt løb. Skulle gerne tage en præmie."


Håber mange anpartshavere vil møde op for at heppe på vores "sorte slyngel".

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

Snip viste fine takter.  

Snip har i dag været i aktion på Charlottenlund Travbane. De fremmødte anpartshavere overværede løbet dels fra tilskuersiden, dels fra staldsiden. Og de fik en Snip at se, som travede bedre end nogensinde. Han var fin og rytmisk som aldrig før.

Anders valgte at køre med fra start og Snip gik bedre fra start end tidligere set. Han blev perfekt placeret i andet par udvendig. Her blev han liggende til opløbet, hvor Anders valgte at angribe. Tempoet havde været meget lavt på den første kilometer (21,2), så det gik meget stærkt til sidst og Snip kunne ikke tage længder ind på de førende og endte som femte. Løbet blev vundet af favoritten, Smiles Derm i 17,6 men Snip kom hjem i 18,1. Den sidste kilometer blev altså afviklet i 13-tempo.

Umiddelbart efter løbet var Anders noget ærgerlig over, at Snip ikke havde mere at byde på i opløbet, men set i lyset af løbets afvikling, var præstationen helt klart godkendt. Det er især positivt, at travet fungerer upåklageligt og at kusken kan køre med fra start og finde en god placering undervejs. De fremmødte var enige om, at der i dag blev leveret en fin kuskepræstation.

Tak til fremmødte for en hyggelig dag!

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

Snip meldt til start

Lunden afholder lørdag den 15. februar en ekstra løbsdag ”Sportslørdag” med start kl. 11:15.

Snip har i øjeblikket 66 startpoint og det er desværre ikke nok til selv at vælge , hvilke løb vi gerne vil have ham til at deltage i. Anders har derfor meldt Snip på lørdag i et 2000 m autostart løb.

Han skal starte i 5. løb kl. 12:35. I programmet er der følgende tipskommentar:

Snip er ikke helt stabil, men kan være i Plads på sine gode dage. Lille vinderchance.”

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

 

Snip leverede en godkendt præstation.

Trods galop efter første sving kan vi alligevel glæde os over den præstation Snip efterfølgende leverede. Han satte adskillige meter til på grund af galoppen og formåede alligevel at løbe op til feltet og en trang situation i opløbet gjorde, at han ikke fik frit løb fremad til slut til en evt. placering i præmierækken.

 

Birger udtalte efter løbet, at Snip har rigtig god fart og at han ikke var træt i mål. Han mener at Snip stadig mangler lidt løbsforståelse, som han vil kunne få ved deltagelse i løb. Han havde ikke noget at udsætte på Snip's trav.

 

Træneren var også tilfreds med Snip og vi ser fremad for kommende opgaver til Snip.

Billedet af Snip er taget af Lasse (Lundens fotograf).

 

På bestyrelsen vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

I dag den 8. februar starter Snip, som bekendt, på Lunden i 9. løb med Birger Jørgensen.
  
Jeg har her til morgen modtaget følgende kommentar fra vores træner:
"Snip gik fint sidst efter pause, hvor han satte ny rekord. Birger får fornøjelsen denne gang, som tak for hjælpen, da han kørte ham i rutineløb. Snip virker mere sikker nu, men er ikke så hurtig fra start. Han møder gode heste fra spids, men med det rette løb - en lille triochance"
 
Det bliver spændende og jeg er sikker på at alle anpartshavere hepper - hvad enten de er på banen eller sidder foran skærmen derhjemme - så Snip og Birger kan høre det.
 
God weekend.
 
På bestyrelsens vegne
Susanne Hvidtfeldt

Snip til start på Lunden lørdag den 8. februar – ”Saturday Night Racing”.

Snip er meldt til start på Lunden lørdag den 8. februar, hvor løbene starter kl.17:35. Snip starter i 9 med Birger Jørgensen som kusk.Distancen er 2000 m, hvor Snip har 20 meters tillæg og derfor starter fra 2020 m.

Birger har tidligere kørt Snip (i rutineløb), hvor han udtalte sig positivt om hesten.

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

Kære Anpartshavere

Jeg har talt med træner Anders F. Jensen i fredags, hvor vi drøftede kommende opgaver til Snip. Der er desværre ikke meget at vælge i mellem på de danske baner i øjeblikket. Snip var meldt til Lunden den 25. januar, men havde ikke startpoint nok.

Snip står med præmiesum 32.700 og 91 startpoint. 

Vi har fundet 2 mulige opgaver:

  1. Lunden lørdag den 8. februar - løb under 40.000 med 20 m tillæg til ved 16.001.

  2. Jærgersro tirsdag den 11. februar - løb under 50.000 svkr. for 3-9 årige med 20 m tillæg for 4-9 årige. (3-årige har fortrinsret til løbet).

Der skal meldes til start til begge løb på tirsdag. 

Vi venter spændt på om heldet skulle være med Snip og TeamSorteSlyngel!

 

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

 

Kære Anpartshavere
 
Snip har taget starten på Billund Travbane meget fint. Hvilket er glædeligt, da han forbedrede sin rekord betydeligt i sæson debuten.
 
Anders kørte intervaller med Snip i mandags og han var rigtig godt tilfreds med hestens træningsindsats.
Han virkede frisk på biddet og havde lyst til at løbe.
 
Vi arbejder i øjeblikket på at finde et passende løb til ham - hvor han matches i egen klasse.
Der er desværre ikke så mange løb på danske baner i øjeblikket.
 
På bestyrelsens vegne
Susanne Hvidtfeldt

Kære Anpartshavere
 
Snip startede i dag på Billund Travbane, da løbene var flyttet fra Fyns Væddeløbsbane, fordi man ikke kunne gøre banelegemet klar til løbsafviklingen.
 
Der var tale om sæsondebut for Snip, som ikke har startet siden Derbyprøverne i august. Derfor var det med nogen spænding vi så frem mod løbet - heldet var jo ikke ligefrem med hesten i 2013.
 
Planen med starten i dag var at give hesten en "udblæsning" i løbstempo, men samtidig at give ham et roligt løb.
 
På grund af baneflytningen fra Odense til Billund fik Snip startspor i anden række bag startbilen, hvilket umiddelbart var en fordel fordi han i stedet for spor 8 nu startede fra spor 2 fra inderkanten.  Fra start blev Snip taget roligt og lå som en af de sidste heste i feltet. Anders valgte at køre i indersporet og fik placeret hesten i tredje par på sidste langside. I opløbet var der ikke plads til eget angreb men hesten fuldførte i fin stil til en fjerdeplads - tæt på tredjepladsen. Tiden var ny rekord, 15,9 og der var 1.500 kr. i præmie til Team Sorte Slyngel.  Alt i alt en meget lovende sæsondebut.
 
Vi fangede en tilfreds træner i telefonen på vej hjem fra det jyske. Anders kunne bekræfte, at Snip var blevet taget stille og roligt fra start og at han undlod at "trække vattet" og drive på hesten i opløbet med mulighed for at nå tredjepladsen. Træneren valgte at køre på det sikre og give hesten en god oplevelse.
 
Det var dejligt at høre, at der var anpartshavere til stede på banen i Billund for at se hesten i aktion. De nærmeste dage ser vi, hvordan hesten har taget dagens start og ud fra dette planlægges hans næste start.
 
På bestyrelsens vegne
 
Susanne Hvidtfeldt

OBS Løbsafviklingen på Fyn flyttet!

Kære Anpartshavere
 
Løbsafviklingen på Fyns Væddeløbsbane i dag den 15. januar er flyttet til Billund Travbane, da banelegemet ikke er i sådan en beskaffenhed, at det er forsvarligt at afvikle løb.
 
På bestyrelsens vegne
Susanne Hvidtfeldt‏

Kære Anpartshavere

Snip startede i rutineløb på Lunden den 8. januar.

Jeg havde desværre ikke mulighed for at være til stede, men træner Anders F. Jensen udtaler om løbet:

 "Jeg valgte at lave en udstyrsændring i form af skift fra åbent hovedlag til lukket hovedlag, hvilket gav en positiv effekt idet Snip både koncentrerede sig bedre og havde større fremdrift. Han var mere flydende i travet og var mere konstant i farten, hvilket tidligere har været hans problem med en meget uensartet fremdrift. Snip havde en mindre galop i løbet, men generelt var jeg meget tilfreds med hans præstation".

 Snip til start på Fyns Væddeløbsbane d. 15. januar.

Efter rutineløbet vurderede Anders, at Snip nu er klar til løb. Hans puls - både efter rutineløbet og efter intervalarbejder - er meget fin lav. Det eneste der mangler nu, er en reel "udblæsning", som han kun kan få i løb. Snip er derfor blevet skrevet til start på Fyns Væddeløbsbane førstkommende onsdag d. 15. januar. Han starter i dagens andet løb, kl. 15:15. I programmet giver tipseksperten følgende kommentar til hesten:

 "1 Super Goal og 8 Snip er begge heste, der kan bedre end deres resultater, men som ikke så ofte pt. viser det. Super Goal er tilbage efter pause, mens Snip gik rimeligt i et rutineløb på 1.23 i onsdags på Lunden."

Jeg håber mange anpartshavere vil finde vej til Odense. Desværre er jeg selv forhindret i at se løbet live på grund af arbejde, så jeg må se løbet i reprise senere på dagen.

På bestyrelsens vegne

Susanne Hvidtfeldt

Kære anpartshavere
 
Godt Nytår til alle.
 
Snip er nu klar til næste rutineløb i forberedelserne til den kommende sæsondebut.
Det sker på Lunden onsdag den 8. januar kl. 18:30.
1. løb starter kl. 14:55. 
 
Det første rutineløb blev en fin oplevelse for Snip.
Han blev placeret bag ved den førende og ind i opløbet blev han trukket ud til angreb,
hvor han kunne "sejre" let.
Det skal nævnes, at modstanderne var ustartede ungheste, der var i prøveløb.
 
Som tidligere nævnt er bl. a. anpartsstald "BP Hegn" ved at arrangere en sammenkomst for medlemmerne af de forskellige anpartsstalde ved Team Fachmann.
Arrangementet løber af stablen lørdag den 1. februar i "Tutten" på den tidligere travbane i Bjæverskov .
Prisen for deltagelsen bliver 100 - 120 kr. (forventer at få lidt mere information omkring tidspunkt og menu)
Interesserede er velkomne til at kontakte mig.
 
På bestyrelsens vegne
Susanne Hvidtfeldt