Nyheder 2012

Det blev for hårdt i dag.

Snip var i dag i aktion på den svenske derbybane Jægersro. Vi skulle for første gang se Snip over lang distance.

Det var i dag en meget hård bane, som i mange af dagens løb gav mange trætte heste op mod mål.

Snip viste en positiv ny side af sig selv i dag og var hurtigere fra start en vi har set ham tidligere i år. Det blev desværre til positionen udenfor den førende hest også kaldet dødens position. Anders forsøgte at lokke de bagved liggende heste frem og afløse i denne position, men ingen ønskede at afløse Snip i denne position.

Det blev til denne position indtil 600 meter før mål, hvor kræfterne slap op hos Snip. Snip kommer i mål som første hest udenfor præmierækken.

De positive ting i dag er han viser en starthurtighed denne gang vi ikke har set hos ham før. Der var samtidig heller ikke de hjælpetag vi har set fra ham i tidligere starter.

Anders meddelte efter løbet at Snip havde løbet på den højre line under løbet, hvilket indikerer at noget generer ham. Han havde samtidig lidt høj puls efter dagens løb.

Snip bliver nu sendt en tur til dyrelægen og derefter bliver han trænet ned. Han får derefter en fortjent vinterferie.

Undertegnet vil sige tak for de mange hyggelige stunder på travbanerne rundt omkring i Danmark i år og ønsker jer alle en rigtig god jul og et godt nytår.

På bestyrelsens vegne Ulrik Pedersen.

Baneprogram klar.

Program til Jægersro kan hentes på dette link.

Snip er tippet som en af løbets outsidere, men meget åbent løb i vente.

De fleste heste ligger tidsmæssigt og indtjeningsmæssigt meget tæt på hinanden.

Snip gør sin sidste start i år d. 18/12 på den svenske Derby bane Jægersro.

Snip er i de seneste starter blevet matchet mod jævnaldrende 3 årige heste i 3 års mesterskabet på Falster, DTC ´s 3 års mesterskab i Aalborg, Danske Banks ærespræmie i Odense samt Kriterieprøven i Charlottenlund.

Der er det fælles for disse 3 års løb, at Snip hver gang har mødt heste der har tjent mere og nogle gange også meget mere end ham selv. Det har vi selvfølgelig gjort for at give Snip lidt hår på brystet før en meget spændende 4 års sæson.

Vi har sammen med vores træner igennem længere tid haft dette løb på Jægersro i kikkerten. Snip står med sine 34.147 svenske kroner perfekt inde i løbet, som er for heste under 36.000 svenske kroner.

Vi forsøger for første gang at sende Snip ud over lang distance, hvilket bliver spændene at se hvordan han reagere på det. Snip løber denne gang i hans egen klasse og må være en god præmiekandidat i et meget åbent løb på papiret.

Snip kommer ind i dette løb med flest point af alle løbets deltagere. Der er ingen af modstanderne vi møder denne gang, som har været ude på dagens distance, hvilket Snip jo heller ikke har prøvet så forudsætningerne er ens for alle.

Proportionerne til løbet 18/12.

Prop. 3.

Högst 36.000 kr. Körsvenskrav kat. 2.

Företräde för 3-, 4- och 5-åriga.

2640 m. Voltstart.

Pris: 20.000-10.000-7.500-5.000-3.000-2.000(2.000) kr.

Hederspris till segrande hästs ägare.

Adressen til Jægersro travbane er:

Jägersro Trav & Galopp, Box 9506, 200 39 MALM0

På bestyrelsens vegne.

Ulrik Pedersen.

5 Plads i 3-års Mesterskabet.

Dagens bedste opvarmning af alle kom det fra højt og tydeligt fra højtalerne op til 4 løb på Nykøbing Falster travbane her til aften. De flotte ord var møntet på vores Snip som, som så meget fin ud i opvarmningen i dag.

Vi mødte i dag et par heste som har mødt nogle af de absolut bedste 3 årige danske heste i år og vi skulle derfor håbe på hårdt tempo undervejs, for så at se hvor mange vi kunne runde til sidst.

I løbet blev Snip kørt på sikkerhed fra start og placeret i den bagerste halvdel. Der blev kørt frisk til oppe foran, så da uret for de første 500 meter sagde 15 tempo var det med en god følelse i maven og lige efter bogen for de mange anpartshavere der i dag var på plads på Nykøbing Falsters altid hyggelige travbane.

Snip får desværre en galop på efter 650 meter, da et lille hul op til den foranliggende forsøges lukket. Snip sendes efter feltet og levere en fin præstation efterfølgende, hvor han i en god afslutning henter 5 pladsen til 1500 kr.

Det er en rigtig øv fornemmelse at stå med her efter løbet, når nu løbet blev kørt som vi på forhånd ønskede os. Det kunne have været meget spændende, at se hvad Snip kunne have gjort mod favoritterne i løbet med denne løbsafvikling.

Det positive er dog at vi kan se tilbage på en meget veludseende Snip, som samtidig var væsentlig bedre i travet en i Aalborg samt en fin ophentning til en 5 plads.

Der var 1500 kr. til anpartsforeningen for dagens præstation.

Snip har nu indløbet præmier i hans 3 seneste starter og står med 616 point efter dagens start.

Vi har opdateret på resultat siden, samt på oversigt menuen. Dagens løb er samtidig lagt op her på hjemmesiden.

På bestyrelsens vegne

Ulrik Pedersen.

Baneprogram kommet.

Program til Nykøbing Falster er udkommet.

Det kan hentes på linket herunder og derefter skal man trykke program.

Link.

Der er en længere historie om Nykøbing Falsters løbsdag denne torsdag, samt bliver et par af konkurrenterne til Snip nævnt. Den artikel kan læses i denne udgave af Racing News, som ligger på travoggalop.dk.

Snip klar til 3 års mesterskabet på Nykøbing Falster.

Snip skal ud på en spændende opgave torsdag d.29/11 på Nykøbing Falster travbane.

Snip har passet sin træning som han skal efter seneste start i Aalborg og der har ikke været noget at sætte på ham. Han møder således frisk og velforberedt op til denne opgave.

Vi møder flere heste vi kender på forhånd og løbet ser meget jævnbyrdigt ud.

Vi har ikke været så heldige med lodtrækningen, men hvis det flasker sig lidt undervejs med positionerne bør Snip være en god præmiekandidat i fejlfri udgave. Vi håber samtidig på Snip kan køre lidt point ind på kontoen i dette løb med pæne 15.000 kr. i førstepræmie.

Løbets favorit bliver med stor sandsynlighed svenske Roxie Lavec, som endnu ikke har været udenfor top 3 i karrieren i fejlfri udgave og kommer med en frisk 15 notering. Vi møder også Kriteriums 6eren Surinam F H som har taget turen fra det svenske for at være med i dette løb.

Vi vil ligge et program op så snart det er tilgængeligt.

Vi håber at se mange anpartshavere denne dag på Nykøbing Falster travbane.

Med sportslig hilsen Ulrik Pedersen.

Vores træner holder åbent hus.

Åbent Hus hos Travtræner Anders F. Jensen.

Den 24/11-12 fra kl.11-15, Lillevangsvej 32 i

4760 Vordingborg.

Der vil være mulighed for en lille forfriskning i form af gløg og æbleskiver. Underholdning i form af ponytrækning, prøve at køre med en stor hest med chauffør og ”foredrag med Ekstra Bladet”. Kom og se den nye 8 bokse store udendørsstald.

Vel mødt, Anders F. Jensen.

Fine 6.000 kr med hjem fra Ålborg.

Team Sorte Slyngel fik gode 6.000 kr med hjem fra Ålborg i dag, da Snip var nr. 5 i finalen i DTC Ungheste serie.

Anders og Snip kom godt med fra start og de første 500 meter blev afviklet i 14 tempo. Snip var placeret som 3 hest udvendigt og senere 4 par udvendigt. Den første km blev kørt efter 17.3 på den våde og meget tunge bane i Ålborg.

Anders og Snip lå i 3 par udvendigt hest med 500 meter til mål med 2 længder frem til de forreste. Der blev kørt i et godt tempo ned langs opløbet og Snip viste en fornuftig afslutning på afstand af de forreste i mål.Snip løber i dag 18.2 over distancen 2100 meter.

Anders udtalte efter løbet at Snip ikke var så gålysten som i tidligere starter. Snip har nu tjent 4.000 kr. pr. Start i år og statistikken siger at når han har været fejlfri, har han endnu ikke været udenfor præmierækken i hans 6 starter i karrieren. Det er ganske flot gået af vores Snip.

Snip har efter dagens løb indkørt 26.600 kr i år og har på nuværende tidspunkt 620 point.

Undertegnet vil en af de kommende dage tage en snak med vores træner om hvordan Snip har taget dagens løb.

På bestyrelsens vegne.

Ulrik Pedersen.

Baneprogram klar.

Baneprogram til søndag kan hentes på dette link her.

Snip er tippet i baneprogrammet, og på flere danske hjemmesider står han som løbets outsider.

Tips og kommentare fra Danske Spil kan ses på danskespil.dk

Tips fra Racing News kan ses på dette link.

Kommentar fra vores træner om Snips start på dette link.

Vel mødt.

Snip til Finalen i Aalborg 4/11.

Snip til finalen i DTC’s 3 års Serie for Hingste/Vallakker i Aalborg.

Snip kvalificerede sig til finalen i DTC’s 3 års Serie ved at vinde afdelingen på Nykøbing Falster travbane d.13/9.

Vi har bevidst gået efter at matche Snip i nogle af de 3 års løb der er på dansk grund her sidst på året.

Vi har muligheden for at deltage i denne finale med fine 25.000 til vinderen. De startende i finalen er garanteret 2.000 kr. Der er samtidig intet indskud til dette løb.

Snip kommer til løbet med den 3 bedste tid til dette løb og på point beregningen er Snip den hest med 4 flest point af deltagerne.

Vi håber på et fejlfrit løb og hvis han er det, så bør han kunne få en præmie med hjem fra Aalborg.

Propositionerne for løbet i Aalborg.

3-årige danskfødte hingste og vallakker.

2100 m. Autostart.

Præmier: 25.000-15.000-10.000-8.000-6.000-

4.000-2.000 samt 2.000 kr til øvrige startende.

Intet indskud.

Ærespræmie til vinderens ejer, kusk og staldmand.

Dækken.

Nyt om Snip

Nyt omkring Snip.

Anders har i dag meldt Snip til et løb (reserveløb) på Charlottenlund travbane d.28/10. Løbet var for heste under 25.000 kr. Indtjent.

Løbet er desværre ikke blevet til noget, men vi leder efter en opgave til Snip i nærmeste fremtid.

Vi vil gerne have et løb til Snip inden et par opgaver i november måned.

Hvad er status på Snip.

Snip har passet sin træning stille og roligt efter seneste start, hvor han jo satte ny rekord. Snips oppasser Maria var i sidste uge ude og trille en lille tur og dette forløb uden anmærkninger.

Planerne med Snip i 2012.

Vi har 2 starter mere i sigte for Snip her i 2012.

Søndag d.18. november: Grand Circle 3-års Championat i Billund.

Her forventes en præmiesum på ca. 250.000 kr.

Distancen er 1900 Meter Autostart.

Torsdag d. 29. november: 3 Års Mesterskabet i Nykøbing Falster.

Her er der 30.000 i præmiesum og 15.000 til vinderen.

Distancen er 2140 Meter Autostart.

De nævnte starter er betinget af at Snip er iorden og han kommer med på de pågældene dage.

På bestyrelsens vegne.

Ulrik Pedersen.

4 Plads og ny rekord.

Snip leverede en fantastisk afslutning og ny rekord.

Snip gæstede i dag Odense og målsætningen på forhånd var at give Snip et fejlfrit løb samt fortsætte med at give ham noget løbsrutine.

Der var ikke den store tiltro til Snip fra spillernes side og han stod til 231 i totalisatoren.

Snip fik fra start en ordentlig tur ude i 4 – 5 spor da flere heste søgte ud i banen. Snip blev derefter trukket ned i feltet. De første 500 meter blev kørt i tiden 15.0. Anders kørte til inderbanen og fik positionen 4 par indvendigt. De første 1000 meter blev kørt i tiden 17.0

Anders finder flot plads mellem heste til at gå ud i 2 spor på sidste langside. Snip får et par trætte heste i hovedet og havner som sidste hest ind i sidste sving. Anders sender Snip af sted i 3 spor, som levere en rigtig fin afslutning til en 4 plads i tiden 16.7.

Et meget lærerigt løb, hvor Snip både blev kørt indvendigt, udvendigt og fik lov at strække ud til sidst.

Det blev kommenteret efterfølgende over Racing Live, at de 3 første heste i mål alle er omkring top 5 i S årgangen på hoppe siden.

Snip kommer i mål på den flotte tid 16.7 over distancen 2140 meter.

Snip har nu 525 startpoint og har hentet præmier i alle hans fejlfrie løb.

Snip fik 4.500 for dagens præstation.

Program til Odense klar.

Et pogram til Odense kan hentes gratis på dette link.

Løbet vil efter planen blive afviklet kl.16.05.

Snip til Odense.

Snip til start 10/10.

Snip var senest ude mod flere af de hidtidige bedste heste i S årgangen og møder denne gang heste op til 30.000 kr. indtjent. Snip står med 16.100 inden denne start.

Vi har søgt efter et 3 års løb til Snip og målsætningen for løbet er som de hidtidige starter nemlig, at vi gerne vil give Snip noget rutine i løbssituationer, samtidig skal han ud og have nogle gode oplevelser med det at løbe væddeløb her i 3 års sæsonen.

Der er 15.000 i førstepræmie + Ærspræmie til vinderens ejer og der er præmier til de 6 første i løbet.

Et program kan ses og hentes på dette link.
http://trav.dk/files/sysadmins/Odense_prg._10._okt.pdf

På bestyrelsens vegne.
Ulrik Pedersen.

Kommentar på Snips præstation igår.

Snip.

Kom fint til fra sit spor otte i ryg på løbets to favoritter, galoperede desværre ved staldudgangen da farten blev skruet op, men faldt på ingen måder igennem og skal kunne klare sig i blandt de bedre hest til næste år. Kom i mål i ny rekord 19.2.

Taget fra Andersfjensen.dk

Fin fart i Snip.

Snip viste fin fart.

Det var på forhånd en særdeles svær opgave Snip var ude på i dag. Det var derfor med henblik på gode lærepenge Snip i dag stillede til start.

Snip havde trukket det kedelige startspor 8 yderst på vingen her første gang han var ude i autostart.

Anders tog Snip roligt fra start og placerede ham bagerst i feltet. Snip fik ryg på de to favoritter og denne placering blev holdt indtil sidste langside, hvor de to favoritter satte deres angreb ind og Snip blev sendt med i dette angreb.

I temposkærpningen fremad taber Snip et skridt og galopere desværre.

Snip viser rigtig god fart i 1500 meter og løber med nogle af de bedste i årgangen denne gang.

Snip kommer i mål i tiden 19.2 i hans første start i karrieren i autostart.

En kommende start kan blive 7/10 på Charlottenlund travbane, hvor der er et løb til heste med højst 18.000 indkørt og Snip har dags dato 16.100 på kontoen. Det kræver dog, at Snip tager denne start godt og han er frisk.

På bestyrelsens vegne

Ulrik Pedersen.

Snip klar til kriterieprøverne på søndag.

Søndag d. 23/9 har vi vores Snip ude i prøverne til Dansk Trav Kriterium. 

Snip har ikke været så heldig med lodtrækningen og har således fået startspor 8 i løb 4.

Dansk travkriterium er det største danske travløb for de 3 årige heste (450.000 til førstepladsen) og det er dette Snip skal forsøge at kvalificere sig til denne søndag. Den formodede favorit i Snips løb bliver nok Super HT Byg med 314.000 indtjent indtil videre i karrieren.

Der er stenhård modstand og Snip møder nogle af de bedste heste i årgangen denne søndag. Der venter derfor en stor og ikke mindst en spændende opgave på søndag.

Løbet på søndag er over distancen 2000 meter Autostart og der er 20.000 kr. til vinderen af løbet. Der er præmier til de 5 første samt ærespræmie til den vindende ejer.
 
Vi håber at se mange anpartshavere denne dag, så vi kan give Snip og Anders fuld opbakning til den store opgave der venter.

En startliste kan ses på dette link.

http://trav.dk/files/sysadmins/indhold/Startlister/120923CH.pdf

Vel mødt
På bestyrelsens vegne
Ulrik Pedersen.

 

Snip nævnt på Trav og galop.

Så mangler kun Snap og Snude

I stalden hos Anders F. Jensen finder mand trekløveret Snip, Snap og Snude. Snip tog karrierens første sejr i går på NFT. Snap kan gøre det i morgen. Snude må vente lidt endnu.

Anders F. Jensen ved en tidligere sejr på Lunden.

Stalden hos Lundentræner Anders F. Jensen virker ganske velfungerende for tiden. Resultatmæssigt har stalden for længst overgået sidste års scorer. Staldsejr nummer 23 kom i hus i går på NFT. Her tjente Snip (Nuage de Lait) dejlige 15.000 kroner til sine ejere i Team Sorte Slyngel.

Men det begyndte ikke helt godt, da parret allerede ud af første sving lå sidst.

»Han var lidt handicappet af startspor fem, og inden der var kørt 50 meter, var tillægshestene forbi. Men det løste sig siden fint, da jeg fik ryg på Sir Independent og Christian Clausen. Det kunne ikke blive ret meget bedre. So Fine løb lidt ud og ind, så den troede jeg ikke så meget på, men den holdt jo rigtig godt ved alligevel,« fortæller Anders F. Jensen fredag morgen til travoggalop.dk.

Du sad stille - kunne du eller ville du ikke slippe Snip?

»Han har galoperet et par gange i rutineløb, hvor jeg har kørt lidt for friskt ned gennem det lige. Men jeg syntes, at jeg havde fuld kontrol, så der var ingen grund til at bede ham og ret meget mere,« fortæller han videre om Snip, der vandt DTC 3-årsserieløbet i 1.20,5/2140 meter.

Sejr og en flot præstation på Falster

Sejr og en flot præstation af vores hest her til aften.

Der var med stor spænding set frem til denne torsdag, hvor vi havde vores Snip ude i dagens bedst betalte løb på Nykøbing Falster travbane. Det gjorde det ikke mindre spændene, at Snip var tippet som vinder på flere internet sider og i væddeløbsprogrammet op til løbet.

Snip så fin ud i opvarmningen og var mindre svedt op end længe set. Anders valgte at deltage i dagens autostartprøve. Det så meget fint ud og der blev kørt reelt igennem første sving og et par hundrede meter derefter, hvor snip var spændstig og så lækker ud.

I dagens løb fik Snip en rolig start og han blev forsøgt ud i 2 spor, men der blev lukket af fra flere modstandere hen mod første sving. Anders finder plads ud af første sving og får perfekt placeret sig i 3 par udvendigt.

Den position bliver bibeholdt hen mod sidste sving af løbet, hvor Anders sender Snip med i ryggen på Sir Independent, da denne angriber. Anders er iskold og venter med at sætte sit angreb ind på lige bane og ned mod opløbet afgør Snip til en sikker sejr.

Flot kørsel og lige efter abc bogen.

Der var fine 15.000 kr. for førstepladsen og Snip har nu tjent 16.100 i hans seneste to starter.

Vi har opdateret på anpartsforeningens hjemmeside med billeder, resultater og dagens løb er også lagt op.

Med sportslig hilsen Bestyrelsen i Team Sorte Slyngel

Ved Ulrik Pedersen.

http://www.teamsorteslyngel.dk/

Snip til start.


Efter den fine præstation fredag d. 28. august, hvor Snip efter en fantastisk afslutning kom i mål på fine 18,2 - 2000 m voltestart, er det nu tid til næste opgave.
 
Snip har taget starten på Charlottenlund i fin stil og træneren melder alt OK inden næste start.
 
Næste start bliver på torsdag d. 13. september.
Startlisten til løbet på Nykøbing Falster Travbane er vedhæftet denne mail.
Første start går kl. 18:30 og Snip skal starte i andet løb, med starttidspunkt ca. 18:50.
Der er dejlige 15.000 kr. i førstepræmie.
 
Af startlisten fremgår det, at der er tale om mange urutinerede 3-åringer. 
Træneren udtaler, at med et godt løb har Snip gode muligheder for at være med helt fremme.
 
Vi håber rigtig mange anpartshavere kan være på plads for at heppe på Snip og Anders.
Desværre er den samlede bestyrelse forhindret i at deltage!
 
Med sportslig hilsen
Bestyrelsen i "Team Sorte Slyngel"
v/Susanne Hvidtfeldt
 
http://www.teamsorteslyngel.dk

Planerne med Snip fremadrettet.

Tirsdag formiddag tikkede der en sms ind fra vores træner Anders F. Jensen omkring Snip. Snip har taget fredagens løb på Charlottenlund travbane fint og der er ikke noget at sætte på ham.

Torsdag d. 13/9 er der et 3 års løb på Nykøbing Falster travbane for heste med højst 10.000 kr. Indkørt og hvor der er tillæg ved 2.501 kr.

Løbet er over distancen 2140 meter. Der er 15.000 kr. Til vinderen af løbet og der er præmier til de 6 første.

Der meldes til dette løb torsdag d.6, september.

Hvis alt går som det skal og vores træner er tilfreds med Snip efter starten på Falster er det planen, at Snip skal forsøges i Kriteriumsprøverne derefter. De løber af staben d. 23/9 på Charlottenlund travbane.

Undertegnet rejser på ferie i 10 dages tid, så er desværre ikke på plads på Nykøbing Falster travbane d. 13, men spørgsmål omkring Snip kan stilles til næstformand Susanne Andersen eller bestyrelses medlem/kasser Jørgen Andersen.

Det bliver også en af disse der melder ud omkring starten på Falster.

Med Sportslig Hilsen Ulrik Pedersen.

Snip nr. 4 i ny rekord.

Et flot fremmøde på 14 anpartshavere fik i dag en god oplevelse, da Snip gik et flot løb på den danske hovedbane Charlottenlund travbane.

Snip kom fornuftigt afsted og ud af første sving lå Snip placeret i femte position på afstand af de forreste, som tog en dyst om spidsen. Snip ruller efter 450 Meter af løbet og Anders får flot reddet en faretruende galop fra Snip, som taber lidt meter på dette.

Anders og Snip ligger i indgangen af sidste sving som nr. 9 og sidst med små 6 længder op til den førende hest i, da Anders sender Snip afsted i 3 spor.

Snip bliver trukket yderligere 2 spor ud og angriber på opløbsstrækningen ude i 5 spor. Snip æder konkurrent efter konkurrent og kommer i mål som nr. 4 i ny rekord 18.2. Der var samtidig 1.100 kr til præmiekontoen.

Det var en tilfreds træner bestyrelsen snakkede med efter løbet. Hvis Snip tager starten her positivt, så kan en kommende start blive i et 3 års løb på Nykøbing Falster.

Vi har en hest der har rykket sig meget de seneste to måneder og vi har derfor i samråd med vores træner valgt ikke at slette Snip i kriterieprøverne på nuværende tidspunkt.

Med sportslig hilsen bestyrelsen i Team Sorte Slyngel. 

Snip på startlisten fredag 24/8.

Snip er meldt til karrierens 2 start. Det sker når Charlottenlund travbane åbner op for årets største og mest betydningsfulde travweekend.

Anders og Snip gik det bedste han har vist senest i rutineløbet 15/8, så vi håber på en god præstation når det går løs fredag d. 24/8.

Det er et meget åbent løb, hvor favoritten i løbet nok bliver nr.10 Rikke Hastrup som kommer med en 17.5 notering som det hurtigste af alle i løbet. Den starter 20 meter efter Snip.

Vi møder denne gang igen Remember Screen S, som vi mødte i prøveløbet og i debuten og så stopper kendskabet til fredagens modstandere også der.

Det er vores træner Anders. F. Jensen som sidder bag Snip.

Vi håber at mange vil kigge forbi Charlottenlund travbane og støtte op omkring Anders og Snip.

Et program til fredag kan hentes på dette link.

Med sportslig hilsen bestyrelsen i Team Sorte Slyngel.

Snip viste gode takter i dagens rutineløb.

Vi havde i dag Snip ude i rutineløb på Charlottenlund travbane.

Snip varmede fint op og så uberørt ud af de forholdsvis mange mennesker, som nød det gode vejr på Charlottenlund travbane.

Anders tog en rolig start med ham i dag og han lå efter de første 500 meter som 4 hest. Snip fik en konkurrent ud foran sig i en lidt snæver passage og det magtede han uden problemer.

Der blev kørt fint væddeløb de sidste 1000 meter og her blev Snip blev skiftet ud i 2 par udvendig. Anders sendte Snip i angreb igennem 3 spor ind i sidste sving og trods hans 20 meter tillæg i benene tager han meter ind på de 3 forreste.

I kampen om at gå forbi de forreste ruller Snip over i galop kort før målstregen.

De forreste i løbet kommer hjem i en 18 tid i dag og Snip var en lille længde fra den forreste i mål, så det lover godt.

Der bliver løbet i 16 - 17 tempo de sidste 1000 meter fortalte Anders efter løbet. Det var en tilfreds træner, der efter rutineløbet kunne fortælle at Snip selv tog biddet i dag og at vi har en hest som har rigtig fin fart indenbords.

Nu er planen at vi ser hvordan Snip tager dette rutineløb de kommende dage og så melder vi mere ud når træneren melder tilbage.

Snip i rutineløb 15/8.

Snip starter i rutineløb onsdag d. 15 August på Charlottenlund travbane med vores træner Anders F. Jensen i vognen.

Snip viste i hans debut god fart, men optrådte samtidig som det er beskrevet på trænerens hjemmeside også som en stor drengerøv.

Vi ser frem til at se Snip denne onsdag, hvor hans storebror også skal i aktion.

 

 

Snip viste god fart.

Snip var i dag ude i hans første rigtige væddeløb.

Anders fik Snip fint afsted og ind i første sving lignede det en perfekt 2 par udvendigt, men en galop af den foranliggende gjorde, at det blev til positionen udenfor den førende. Den position var ikke ønskepositionen her i debuten og træneren fandt plads til at komme ned i  3 par indvendigt.

Den position blev bibeholdt til ind foran publikum, hvor Snip uritineret bryder ud i banen og galopere sine chancer væk.

Snip viste fin fart efter galoppen og især sidste langside, var meget opmuntrende. Snip kommer i mål i tiden 21.3.

Det var positivt at se Snip i autostartsprøven inden løbet i dag. Snip viste han kunne åbne i dagens snorestarts løb og viste samtidig rigtig fin fart efter sin galop.

Vi ser frem til fortsættelsen med optimisme.

Vi har lagt dagens løb på i menu linien - Løb.

Snip klar til debut.

Onsdag d. 1/8 kommer dagen hvor vi skal se Snip på væddeløbsbanerne for første gang.

Snip har trukket startspor 2 over distancen 2000 Meter og det er vores dygtige træner Anders F. Jensen som sidder bag Snip. 

Vi kender ikke så meget til onsdagens modstandere ud over et par bekendte fra de rutineløb, som Snip har gået. Der er 4 svenske heste med, hvor vi kun har kendskab til Chippen Rollax, som vandt på lunden i en 17 tid senest den gæstede lunden.

Der er 7.500 i førstepræmie i løbet.

Vi håber mange vil dukke op denne dag og støtte op omkring Anders F og Snip. 

Tips lavet af Charlottenlund travbane til onsdagens løb kan ses her.

Program til løbsdagen kan hentes på dette link.

Kuskekommentarer til onsdagens løb kan ses her.

Startlisten til onsdagens løb.

Vel Mødt.

God præstation af Snip på Lunden.

Snip var i dag ude i rutineløb på Charlottenlund travbane, med den tidligere verdensmester Birger Jørgensen i vognen.

Anders kunne efter opvarmningen fortælle om en Snip der virkede utrolig fin og som havde varmet godt op.

I rutineløbet var Snip hurtig ude og han havde hurtigt hentet hans tillæg på 20 meter ind. Birger kørte Snip fremad og havnede udenpå den førende 7 årige Next Point med Jørgen Sthellis. Den position bibeholdte Birger Jørgensen og med 400 meter til mål satte Snip den førende hest under pres. Der blev kørt frisk til ned igennem opløbet og Snip var en flot nr. 2 i mål.

Snip kommer i mål i tiden 19.6 og efterfølgende havde Birger Jørgensen kun positive ting at sige om hans køretur med Snip. Snip løber den hurtigste tid i rutineløbet og får samtidig noget vigtig rutine ud af dagens rutineløb.

Det var meget positivt at opleve Snip i dag og det var dejligt at se så mange anpartshavere denne dag samlet på lunden.

Startlisten til rutineløbet 22/7 på Charlottenlund travbane.

Rutineløbet er tidssat til kl. 12-45 d. 22/7.

Det er den tidligere verdensmester Birger Jørgensen, der denne dag skal sidde bag Snip.

 

Snip i rutineløb 22/7.

Snip var torsdag med på Skovbo travbane for at gå et arbejde. Snip var fin i dette arbejde og Anders kunne melde tilbage, at han var godt tilfreds med Snip i dette arbejde.

Det er nu planen at Snip bliver meldt i rutineløb på Charlottenlund travbane d. 22/7.

Hvis dette går som det skal og vores træner får det svar han skal have af Snip i dette rutineløb, så begynder vi at se mod en dato hvor Snip kan debutere som væddeløber.

Vi har lagt lidt billeder af Snips hurtigarbejde d. 4/7 på Charlottenlund travbane op på denne side.

Snips storesøster skal ud tirsdag på Jægersro travbane i et løb hvor der er 40.000 i førstepræmie. Pif er en af favoritterne i dette løb. Løbet kan ses på Danskespil - Racing live.

Vi vender tilbage efter rutineløbet d. 22/7.

Med Sportslig hilsen

Bestyrelsen i Team Sorte Slyngel.

Lidt nyt om Snip.

Lidt nyt om Snip.

Der har efter det flotte prøveløb været en pæn interesse for at erhverve sig de sidste par anparter på Snip og det er glædeligt, at den sidste anpart nu er solgt.

Et stort velkommen til de senest ankomne Maria, Michael, Kim og Linda. Vi håber på mange gode timer sammen. De sidste skulle også gerne have modtaget deres anpartsbevis.

Status på Snip.

Snip gik et fornuftigt arbejde i sidste uge på Nykøbing Falster travbane. Han arbejder videre efter den plan vores træner har lagt for ham.

Snip bliver taget med på Charlottenlund travbane på onsdag og vil gå et arbejde inden dagens løb.  Det er planen at Snip skal gå et rutineløb indenfor de næste par uger. Der vil komme mere info om dette når det er helt fastlagt.

Vi har vedhæftet en fuldkommen opdateret anpartsliste på den mail vi har sendt ud og på denne anpartsliste står også træknings rækkefølgen. Det er tallet til sidst.

Med sportslig hilsen Bestyrelsen i Team Sorte Slyngel.

Status på Snip efter prøveløbet.

Billede taget af travfotos.dk 2011.

Snip har taget sit prøveløb på Charlottenlund travbane fint. Han blev jo godkendt i tiden 21.0 og fik pæne ord med fra banespeakeren denne dag.

Snip har fulgt sin træning efter planen efterfølgende uden anmærkninger. Snip skal gå et arbejde efter 1.30 i morgen på Nykøbing Falster travbane, hvor fokus vil være på at lære ham at tage biddet noget mere.

Vi vil i den kommende uge sende en opdateret anpartsliste ud, så alle er opdateret på den front.

I ønskes alle en god weekend.

Med sportslig hilsen bestyrelsen i Team Sorte Slyngel.

 

Snip godkendt i fin stil.

Billedet er taget af Travfotos.dk

Snip godkendt i fin stil.
 
Vi havde i dag Snip ude i prøveløb på Charlottenlund travbane og sikke en dejlig oplevelse.

Charlottenlund travbanes Nicolai Kaas kom kl. 11.15 ned og tog imod anpartshaverne, som var mødt op til dagens arrangement.

Bestyrelsen havde gjort klar til wienerbrød og kaffe, så da de øvrige anpartshavere ankom, så var alt klappet og klart til en hyggelig stund inden dagens prøveløb.

Der var samtidig tid til at sige hej til vores træner og oppasser, som til trods for en meget travl dag stillede op til en snak om Snip (tak for det).

Dagens prøveløb foregik uden de store armbevægelser. Snip havde en galop på kort efter start, men reparerede denne flot efterfølgende. Anders bedte Snip om at lave lidt på den sidste langside og der blev leveret en rigtig flot afslutning, så Snip kom i mål i tiden 21.0.

Snip blev dermed godkendt i første forsøg!!...flot.

Tak til Team Fachman for at være til rådighed på en travl dag.

Snip i prøveløb.

Lørdag d.9/6 er Snip kommet med i prøveløbet på Charlottenlund travbane.

Snip skal løbe 1.25 eller bedre for at blive godkendt.

Prøveløb på Charlottenlund travbane er ændret denne dag og bliver afholdt før dagens øvrige løb.

Vi forventer at Snip skal ud i prøveløb kl 11.50.

Vi byder på kaffe og wienerbrød kl. 11.30 ved staldene og vil derefter gå samlet over på publikumsiden til prøveløbet.

Det er lykkes at lave en aftale med Charlottenlund travbanes Nicolai Kaas om gratis adgang for anpartshavere. Vi har en aftale om vi mødes ved hovedindgangen 11.15 for dem der vil benytte sig af denne mulighed.

Et program til denne dag kan hentes på dette link http://www.travbanen.dk/default.asp?id=80

Vi håber at se mange anpartshavere denne dag på Charlottenlund travbane.

 

 

Snip forventes i prøveløb 9/6.

Anders F. gav efter sejren til Snips storebror i går på Charlottenlund travbane besked om, at han melder Snip i prøveløb lørdag d.9/6 på Charlottenlund travbane.

Vi håber at mange anpartshavere vil komme på Charlottenlund travbane denne dag for at se vores dejlige hest i prøveløb.

Det er i denne weekend Charlottenlund travbane afholder deres internationale storløbsweekend.

En lille sidebemærkning skal vi have med denne gang. Afkom af Snips mor Cea V M har i denne uge indløbet lige omkring 100.000 danske kr. Det er imponerende ganske enkelt.

Vi vil ligge startlisten til prøveløbet op her på siden, når den udkommer samt et tidspunkt for prøveløbet.

 

Snip forventes i prøveløb i næste måned.

Vi har i dag været i kontakt med vores træner Anders F. Jensen.
Han kunne fortælle, at Snip træner stille og roligt.

Anders fortalte yderligere, at det er planen at Snip skal i prøveløb engang i næste måned, hvis alt går som forventet.

Vi skal nok melde en dato ud i god tid, så snart dagen er fastlagt.