Nyhedsarkiv 2016

Sidste chance udnyttet.

Fredag d. 30. december havde Charlottenlund Travbane udskrevet et special-løb for heste, som ikke havde vundet over 50.000 kr i 2016 med lettelse for heste, som ej heller havde vundet løb. Løbet kaldtes: Sidste chance. Da Snip som bekendt har haft en indtjening under 50.000 uden sejre, var løbet skræddersyet til vores sorte perle. Og lad det være sagt med det samme: Sidste chance blev udnyttet til 100%.

Fra start valgte René Kjær at gå all in og satse på spidsen fra det fine startspor 3. Efter 300 m sad Snip i spids og afviklede de første 500 m efter beherskede 18,3. Alle konkurrenter fulgte efter i inderbanen. 1000 m efter 20,6, hvor flere af konkurrenterne kom frem i andet spor. Snip var stadig førende ved indgangen til opløbet, hvor Obelix BT engagerede til en stenhård kamp ned mod målstregen. Det var imidlertid den "gamle" Snip vi så denne løbsdag. Han bed tænderne sammen og kæmpede som en løve og slap ikke nogen forbi før målstregen var passeret. En kæmpe forløsning efter en mildt sagt problematisk sæson. Mange glade andelshavere kunne indtage vindercirklen i selskab med Snip, Camilla og René Kjær, som kørte et fejlfrit løb med hesten.

På Lundens hjemmeside er løbet beskrevet således: "Med to sejre og over 90.000 kroner i indtjening havde Snip en god sæson i fjor, men i år har det endnu ikke spillet for syvåringen. Vendepunktet kom i dag, hvor hesten sejrede med René Kjær. A l'Assaut var hurtigt ude for Victor Rosleff, men allerede i første sving overtog Snip fronten. Ekvipagen åbnede i 18,3/500 meter, inden at René Kjær fik held og dygtighed til at dæmpe til 20,6/1000 meter. Snip kontrollerede løbet resten af rejsen. Selvom Obelix B T kom tæt på til slut, nåede den aldrig forbi, og Snip sejrede i 1.18,1/2000 meter snore foran Obelix B T og Princess De Hess.

»Jeg fik spidsen i let kamp, og hesten burde have vundet lettere. Det har været en fantastisk sæson med sejr i derbyet, Jydsk 4-årings Grand Prix og championater«, sammenfattede René Kjær." 

Efter løbet bød Team Sorte Slyngel på champagne og kransekage i stalden hos Anders F, hvor stemningen bestemt var i top, da Team Fachman denne løbsdag kunne sejre med yderligere en anpartshest, nemlig Vakse Viggo.

Vi vil her gerne ønske alle anpartshavere et rigtigt godt nytår. Med 2016's sidste præstation på nethinden er det klart, at det er med visse forhåbninger, vi ser frem mod 2017. 

December 2016/Susanne Hvidtfeldt

 

 

    

Godt nytår til alle.

Snip til start på årets sidste løbsdag.

Fredag d. 30. december afvikler Charlottenlund Travbane årets sidste løbsdag i Danmark i 2016. I dagens 9. løb er Snip til start fra startspor 3 med René Kjær i sulkyen. Løbet er et såkaldt specialløb kaldet "Sidste chance" udskrevet for heste, som har tjent mindre end 50.000 kr. i 2016.

Snip er denne gang tippet som tredje i baneprogrammet med følgende kommentar:

"Snip har ikke fået det svinge i år efter en fantastisk sæson sidste år. Kan meget mere end han viser. Får Kjær det sidste ud af ham?"

Vi håber mange anpartshavere finder vej til Lunden denne fredag for at heppe på Snip og René Kjær. Løbene starter kl 15:30 og Snip skal efter planen starte kl 18:13.

 

December 2016/Susanne

 

 

 Trist dag på Lunden.

Vejrudsigten lørdag d. 4. november stod på rusk og regn. Dette betød, at man på Lunden havde valgt at præparere banen således, at vandet kunne løbe fra. Dette betød samtidig, at banelegemet blev meget hårdt, hvilket - skulle det vise sig - bestemt ikke var til Snip's fordel.

Anders havde til dagens start valgt at få Birger Jørgensen til at køre hesten med det formål at få en "second opinion" omkring hestens tilstand. Og denne disposition viste sig at være velvalgt, idet den meget erfarne kusk kunne komme med gode formodninger om, hvor løsningen på hestens problemer skulle findes. Birger mente, at hesten løber med en ømhed i det ene forben. En ømhed, som er så stor, at hesten til slut ikke vil løbe fremad på en stenhård bane som denne aften. Og en ømhed så lille, at hesten i såvel opvarmning som afkantring gjorde et rigtigt fint indtryk for os på sidelinjen. En opfattelse, som Birger Jørgensen dog ikke helt delte.

Vi har med andre ord fået nyttige oplysninger, som vil indgå i de planer vi har med hesten fremadrettet. Bestyrelsen vil samråd med træneren planlægge næste skridt. Mere herom senere.

November 2016/ Susanne

 

Snip - nu med verdensmesteren.

Lørdag aften d. 5. november byder Charlottenlund Travbane på Saturday Night Racing. Her afvikles blandt andet løbet om Hesteejerpokalen, som er et af de mest traditionsrige løb på Lunden. I dette løb kommer Snip til start fra 20 meters tillæg i et meget stærkt besat felt. Anders har denne gang - for at få en "second opinion" -  valgt at lade den tidligere verdensmester, super-rutinerede Birger Jørgensen sætte i sulkyen bag vores sorte perle. Forhåbentlig kan Birger komme med et par gode råd, som kan sende Snip i retning af den form han havde i fjor.

Lunden afvikler 9 løb denne aften med adskillige heste fra Team Fachmann til start. Vi håber mange anpartshavere vil finde vej til Charlottenlund denne aften. Vi vil senere på ugen følge op med kommentarer fra træneren.

 

November 2016/Susanne

 

Spor 12 blev for svært.

 

Torsdag d. 13. oktober startede Snip i Løvfaldspokalen på Nykøbing Falster Travbane. Startspor 12 tydede på et vanskelligt løb bagerst i feltet, hvilket også kom til at holde stik. Fra start blev Snip generet af en fejlende konkurrent, som betød en placering som sidste hest gennem første sving. Første 500 meter efter hurtige 13,5. Kilometeren efter 16. Ned af sidste langside blev der angrebet fra flere sider og tempoet blev igen skærpet, hvilket betød, at det blev vanskelligt for baghestene at nå frem. Snip holdt farten fint i sin nye forspænding (hovedstang og Murphy-blænder), men det rakte ikke til en fremskudt placeing. Han var med klumpen hjem i tiden 16,9am.

 

Anders F udtalte efter løbet, at han havde ændret forspændingen på Snip op til denne start. Den planlagte ændring i form af en hovedstang blev efter en lidt peppet opvarmning suppleret med en Murphy-blænde. Den ændrede forspænding virkede udmærket og vil sikkert blive gentaget. Anders er tilfreds med hestens form og humør, men er lidt forundret over det manglende tryk i hesten i løbenes slutfase, som tidligere har været hans force. Han har derfor besluttet at afveksle den daglige træning med ridetræning for i højere grad at motivere hesten.

 

Vi må erkende, at Snip på ingen måde har levet op til de takter han viste i fjor. Det er derfor helt naturligt, at vi er lidt skuffede. Men med tålmodighed håber vi på lykken vender. Planen er i hvert fald, at hesten bliver meldt til start om kort tid.

 

 Oktober 2016/Susanne

 

 

 

Snip til start på Nyk. Falster travbane. 

Torsdag d. 13. oktober skal Snip igen starte på banen i Nykøbing. Der er denne aften forhøjede præmier i løbene. Snip skal starte i dagens 6. løb kl. ca. 20:20. Han har fået startspor 12 over distancen 2140m auto. Efter galoppen i sidste start er Snip ikke nævnt i banens kommentarer til løbet.

Anders F. udtaler, at hesten er i god form. Galoppen sidst kom ud af den blå luft og der er derfor planlagt en udstyrsændring, som træneren vil afprøve på hesten flere gange inden starten. Såfremt ændringen falder heldigt ud, vil Anders forsøge Snip med hovedstang i løbet på torsdag. Træneren udtaler ligeledes, at der er mange heste at runde fra spor 12, men at han på ingen måde tror Snip er slået på forhånd.  

 

Oktober 2016/Susanne

Snip tilbage i fin form.

Efter en løbspause på godt 3 måneder var Snip igen til start i ordinært løb på Nykøbing Falster Travbane torsdag d. 22. september. Og det var en fin hest Anders præsenterede for publikum denne dag. Snip så ud som på sine bedste dage, blank og smidig. Opgaven var på forhånd ikke den letteste med spor 4 i voltestart på sprint og gode heste imod. Fra start var Snip godt med og Anders fik ham placeret i en perfekt position i andet par udvendig i ryg på storfavoritten, Try Osted Antik. Alt åndede fred og idyl indtil 800 m før mål, hvor Snip ganske umotiveret slyngede sig i galop, og dermed forspildte sine chancer for en fremskudt placering. Efter galoppen virkede hesten stadig meget fin og uden fejl havde han helt sikkert været med flokken hjem. Løbet gav dog Anders den besked, at Snip er ved at være tilbage i rigtig fin form og vi ser frem mod næste opgave, som dog på nuværende tidspunkt ikke er fastlagt.

 

September 2016

 

Så er det alvor!

Efter godt tre måneders løbspause er Snip nu igen skrevet til start i ordinært løb. Næste start sker på Nykøbing Falster Travbane d. 22. september, hvor hesten skal ud i et voltestartsløb over 1.640 meter. Og lad det være sagt med det samme: Det er ikke noviser vores hest skal møde første gang efter sin pause. Der er rigtig gode heste blandt de 7 konkurrenterne. Med sidste rutineløb i tankerne (16,5 - 2.000 m volte) har vi dog ikke tænkt os at give op på forhånd. Det bliver et meget spændende løb at følge, ikke mindst for at vurdere, hvor Snip befinder sig rent formmæssigt.  

 

Vi håber mange mange anpartshavere vil finde vej til banen denne torsdag for at følge Snip og Anders i en forhåbentlig positiv "anden" sæsondebut.

 

September 2016

 

Fart på i rutineløbet.

 

Der blev kørt rigitg stærkt i rutineløbet på Lunden fredag d. 9. september. Og glædeligt for Team Sorte Slyngel var Snip en positiv deltager i dette race. To heste var langt foran de øvrige i mål, heriblandt Anders og Snip, som gennemførte løbet i tiden 16,5, 2000 m voltestart. Efter løbet var hesten frisk og puls og vejrtrækning var hurtigt tilbage på normalt niveau, så alt i alt en meget positiv præstation.

 

Dette bevirker, at Anders nu vil begynde at se efter startmuligheder i ordinære løb i den nærmeste fremtid. Der er endnu ikke noget specifikt i kikkerten, men vi vil naturligvis informere nærmere, når Snip bliver meldt til start. 

 

September 2016

Snip i rutineløb i Derbyweekenden

 

Førstkommende weekend afvikler Charlottenlund Travbane Derby for A-årgangen. Selv om vi ikke - som sidste år - har hest til start på selve derbydagen, kommer vores sorte perle alligevel til start i weekenden.  Anders har valgt at melde Snip i et rutineløb fredag eftermiddag. Han starter med nummer 1. Det bliver spændende at følge dagsformen på Snip, som jo har været behandlet og har haft ferie i en periode.

 

Denne derby-weekend bliver noget helt særligt for vores træner Anders F. Jensen, som i år har kvalificeret Apapmand til årgangens store løb. Apapmand vandt ikke blot sin derbyprøve (hans tredje sejr i træk), han vandt også i dagens hurtigste tid. Hesten fremstår i dag som første-udfordrer til årgangens hidtil ukronede konge, Axel. De to heste har endnu ikke mødt hinanden i løb, og det bliver absolut meget nervepirrende at følge Derby-løbet i år.

 

Her fra Team Sorte Slyngel skal der lyde et stort: Held og Lykke til Apapmand, Anders F. og ikke mindst de 500 medlemmer i Stald KTAS, som ejer hesten.

 

August  2016/Susanne

Derbyfeber!!

Sidste weekend i august nærmer sig med hastige skridt med afvikling af Dansk Travderby. For os i Team Sorte Slyngel bringer det glade minder frem fra sidste års derbydag, hvor vores sorte perle satte alle konkurrenter på plads til en fantastisk sejr. I år må vi bruge kræfterne på at heppe på andre af Team Fachman's heste, idet Snip endnu ikke er så langt fremme i træningen efter pause, at han er klar til start i den store trav-weekend.

 

Anders fortæller, at Snip har fået "gnisten" tilbage og at han træner planmæssigt. Mellem trænings-arbejderne hygger han sig i en stor fold med en flok hingste og vallakker.

 

I dag, søndag d. 14. august, afvikler Charlottenlund Travbane derbyprøver. Her har Team Fachman to heste til start, nemlig Anders And og ikke mindst Apapmand. Sidstnævnte er i manges øjne førsteudfordrer til årgangens hidtil bedste hest, Axel. Derfor vil manges øjne være rettet mod Anders' stjerne, når han kører til start i dagens 8. løb.

 

Desuden starter Anders Vakse Viggo i dagens første løb. Hesten, som blandt andet ejes af medlemmer af Team Sorte Slyngel, skal forsøge at tage sin tredje sejr i træk i dagens første løb. Vi ønsker al mulig held og lykke til alle staldens startende heste.   

 

August 2016/Susanne

Snip blev femte på Car Center Racetrack

Torsdag d. 15. juni gjorde Snip årets fjerde start. Anders havde frem mod løbet ændret lidt i oplægget med det formål at "peppe" Snip lidt mere op inden starten. Missionen lykkedes til fulde og Snip tog for første gang i karrieren spidsen i løbet i blændende stil og i højt tempo, bedre end 1,14 de første 500 meter. Spidsen blev overgivet til Royal Mastery efter den halve kilometer og vinderhullet blev til tredje par indvendig, da løbets favorit, Stud Muffin, i opløbssvinget første gang overtog spidsen. En meget opmærksom Anders fik i dette øjeblik trukket Snip ud til en perfekt position i andet par udvendigt. Kilometeren efter 16,6. På sidste langside måtte Anders være lidt efter hesten, som dog svarede fint for drivningen. Alt så lyst ud indtil ca 150 meter før mål, hvor Snip pludselig tabte fart og gled ned på løbets femteplads.

 

Det var en noget skuffet Anders, der kom i stald efter løbet. Det blev derfor besluttet at sende hesten til dyrlæge straks efter løbet for at få tjekket halsen. Her viste det sig, at Snip havde en infektion i halsen, som kunne forklare forløbet. Som følge deraf blev han sat i behandling med det samme.

 

Det er vores indtryk, at Snip denne torsdag gjorde årets bedste figur. Hans trav var klokkerent og han viste virkelig "gå-lyst" fra start. Sygdom er hver mands (og hests) herre og vi ser derfor med stor forhåbning frem mod den videre managering af hesten.

 

Juni 2016/Susanne

Snip meldt til start torsdag d. 16.juni.

Træner Anders F. Jensen har meldt Snip til start på Car Center Racetrack i Nykøbing førstkommende torsdag d. 16. juni. Snip skal ud i dagens fjerde løb fra startspor 2 over 2.140 m autostart. Første løb starter 18:30 og Snip skal efter planen i ilden ca. 19:30. Baneprogrammet nævner ikke Snip i sin gennemgang, men har dog hesten med på det store V5-forslag.

Håber de fremmødte anpartshavere vil heppe på Snip og Anders.

 

Juni 2016/Susanne

 

 

 

 

Tredje gang ingen lykkens gang for Snip

 

Efter årets første to løb med bagspor og positive udmeldinger fra træneren var optimismen høj hos Team Sorte Slyngel før torsdagens løb på Car Center Racetrack. Derfor må vi nok erkende, at Snip's præstation var noget skuffende for såvel ejere som træner. Allerede op mod start var Snip noget på tværs og kunne derfor ikke udnytte sit fine startspor. Efter en meget langsom første runde i 1,20-tempo sad Snip som sidste hest udvendig. Det var således klart, at sidste omgang i dette gode felt skulle blive meget hastig, hvilket også blev tilfældet. Med 500 meter igen trak Anders hesten ud til angreb i tredje spor. Men den velkendte speed udeblev og hesten kapitulerede med galop midt i sidste sving, hvor han igen viste sig noget vrangvillig.

 

Efter løbet var træneren noget forundret over præstationen, som slet ikke levede op til det forventede. Som noget ganske uventet var hesten langt fra samarbejdsvilig. Det er derfor besluttet at få tjekket hestens blodværdier for at sikre, at Snip ikke står med en skjult infektion.

 

Næste start er derfor afhængig af resultatet af prøverne. Vi tager de positive briller på og håber der var tale en desideret of day.

 

Maj 2016/Susanne

Positive toner fra træneren.

 

Torsdag d. 12. maj gør Snip sin tredje 2016-start. Sporet er denne gang betydeligt bedre end ved de to foregående starter i år. Træneren er meget fortrøstningsfuld før løbet. Hesten træner fint og er klar til en offensiv taktik. Forspændingen bliver som ved sidste start. Dog vurderes det på selve løbsdagen om Snip denne gang løber uden forsko.

 

Som nævnt har løbet tiltrukket adskillige fine heste. Det betyder, at Snip med de to sidste starter in mente ikke har fundet plads i baneprogrammets tips. Dog er han fundet værdig til titlen som dagens ”luring” og i optakten til V5-spillet får han følgende fine ord med på vejen:

 

 

Vallakken havde en fin sæson sidste år, men i år har han haft dårlige spor og ikke fået noget endnu. Med et par løb inden for vesten er han dog nok klar til en god præstation og i topform er han ikke ringere end nogen anden her.”

 

 

Maj 2016/Susanne

Snip til start på Car Center Racetrack.

 

Torsdag d. 12. maj gør Snip sin tredje årsstart. Denne gang skal han starte på Falster. Løbet er udskrevet over 2140 meter autostart og løbet har tiltrukket et særdeles flot felt. Vinderen af Snip's sidste start, Sambuca Knick, har fået startplads lige indenfor den sorte perle, så der er lagt op til en drabelig dyst om de gode placeringer fra start. Som det fremgår af nedenstående startliste er løbet sat til afvikling ca. kl. 20:20.

 

Vi vender tilbage med yderligere information, når træneren har fået nærstuderet hest og modstandere.

 

 

Maj 2016/Susanne

Godkendt løb af Snip – men desværre ingen præmie.

 

Fredag d. 29. april var det tid for sæsonens anden optræden for Snip - denne gang med Anders F. i sulkyen. Løbet gik over 2.000 meter med autostart og Snip startede fra spor 11 som løbets næstfavorit.

 

Fra start flaskede alt sig for vores hest, som trods bagspor hurtigt var fremme som første hest i andet spor. Forbi staldene første gang blev han afløst af en anden af løbets betroede heste, nemlig Pokemon Ås. Det blev således til en perfekt rejse i andet par udvendig. Forbi staldene sidste gang blev der angrebet bagfra. Her valgte Anders at forblive i ryg på den formodet kapable svensker. Dette viste sig dog gennem opløbet at blive lidt af en fælde, da Snip ikke på noget tidspunkt fik angrebsplads. Først 100 meter før mål blev der plads til Snip, men da var løbet afgjort. Vores hest sluttede på løbets syvendeplads i tiden 16,1a, bare 0,1 sec efter hesten på 4.-pladsen.

 

Efter løbet udtalte Anders F, at han bevidst havde valgt at forblive i ryg på Pokemon Ås med 600 meter igen, da han forventede, at denne hest kunne angribe helt til mål. Det viste sig desværre ikke at være tilfældet og ekvipagen var indtil 100 meter før mål lukket uhjælpeligt fast bag den trætte konkurrent. Da hullet kom, var det for sent at accelerere.

 

På dagen havde Anders valgt at starte Snip med fire sko for at spare på hovene. Vi ved, at Snip er bedst uden sko. Der var dog intet at udsætte på hestens aktion – selv med 4 sko. Anders er fortrøstningsfuld med hensyn til kommende starter, da hesten virker stærk og glad.

 

Maj 2016/Susanne

Anden sæsonstart for Snip d. 29. april.

 

Førstkommende fredag d. 29. april skal Snip igen forsøge sig på Charlottenlunds oval. Denne gang har har trukket startspor 11 i 6. løb over 2.000 m autostart. Der er rigtig gode heste med i løbet, så Snip skal leve op til sit bedste fra sit svære startspor for at kunne være med fremme.

Blandt modstanderne findes sejrshesten Tobby, som i banens program er udråbt som dagens sikreste vinder. I kommentarerne til løbet har man dog også bemærket Snip's præstation senest. Man noterer:

11 Snip sad nede sidst i feltet senest og nåede aldrig frem i afgørelsen, men så fin ud og har nu løb i kroppen.

Løbene starter denne dag kl 15:30 og 6 løb er skemasat til kl 17:19.

 

April 2016/ Susanne

 

Godkendt sæsondebut af Snip

 

Søndag d. 10. april 2016 fejrede Chralottenlund Travbane sit 125 års jubilæum. Alle sejl var sat til for at gøre dagen festlig og mindeværdig. Og successen var til at tage og føle på. Mere end 3.000 mennesker havde fundet vej til den gamle bane, hvor såvel stemning som omsætning var helt i top. Banens medarbejdere var for de flestes vedkommende klædt ud i gamle kostumer for at skabe den rigtige steming og inden løbene afviklede man en tro kopi af det første løb, som blev kørt på banen. Der er sket noget siden - havde vinderen af ”hurtigløbet” på åbningsdagen i 1891 startet i Copenhagen Cup 2015 ville hesten have været distanceret med ca 700 m i løbet på 2.000 meter, hvilket giver blot et lille fingerpeg om den udvikling sporten har gennemgået.

 

I dagens femte løb, som var sidste afdeling af jubilæumsdagens kuskematch, skulle Snip sæsondebutere. Fra et meget svært spor 12 men med en af nordens bedste kuske, Geir Vegard Gundersen, i sulkyen skulle hesten forsøge at få en positiv start på det nye år. Det blev svært! Fra start sad Snip som sidste hest i feltet i en position lignende 6. par udvendig. Ud på sidste langside trak kusken vattet på hesten, men da farten samtidig blev øget var det svært at tage meter ind på de førende. Ind gennem opløbssvinget kunne Gundersen se det umulige i opgaven og han gav derfor Snip en rolig afslutning, som trods alt sluttede med en notering på 14,9 på de 2.000 meter auto. Til sammenligning løb Snip i sidste årsdebut 16,9 over 1.600 meter – dette dog på travbanen i Nykøbing Falster.

 

En stor del af anpartshaverne var til stede ved løbene – en større gruppe samlet ved bordene ved svinget efter dommertårnet. Der var generel tilfredshed med årsdebuten fra det vanskellige startspor. Hesten travede klokkerent og så som sædvanligt blændende ud. Helt klart en velforberedt hest. Vi ser således med fortrøstning frem mod næste start, som dog i skrivende stund ikke er fastlagt.

 

April 2016/Susanne

Snip i sæsondebut på Lundens 125-års fødselsdag.

 

Efter sit fine rutineløb søndag d. 3. april skal Snip sæsondebutere i ”rigtigt” væddeløb søndag d. 10. april, hvor Charlottenlund Travbane fejrer sin 125-års fødselsdag. Han starter i fjerde og sidste afdeling af jubilæumskuskematchen og skal i løbet køres af den dygtige norske kusk, Geir V. Gundersen. Denne har de seneste år især ført sig frem bag fantomhesten Support Justice. Løbet er udskrevet som et amerikaner-løb over 2000 meter med autostart. Da Snip har feltets højeste præmiesum har han fået spor 12 i løbet. Kuskematchen har samlet flere af de bedste kuske fra ind- og udland, bl. a. Peter og Johan Untersteiner samt Lutfi Kolgjini. Der kommer rigtig mange fine heste til start i løbene denne festdag, så der er al mulig grund til at ”Gå i Lunden”

 

Som det ses er en anden af Team Fachmans heste med i løbet, nemlig Rup fra spor 8.

 

Løbene starter denne søndag lidt usædvanligt kl 14:00. 5. løb forventes afviklet ca 15:45. Vi håber rigtig mange anpartshavere vil møde frem og heppe.

 

Det skal desuden nævnes, at Team Sorte Slyngel afholdt en velbesøgt generalforsamling i Lundens Grand B søndag d. 3. april. Bestyrelsen fortsætter uændret. Efter mødet blev der udloddet billeder fra to af Snips sejre i 2015. De glade vindere blev Connie Jensen samt Kirsten og Verner Pedersen.

 

April 2016/Susanne

 

Påskehilsen fra bestyrelsen.

 

Vi vil fra bestyrelsen i Team Sorte Slyngel ønske alle anpartshavere en rigtig god påske.

 

Jeg har netop talt med Anders F. Jensen vedrørende Snip. Træneren er meget tilfreds med den måde Snip har udviklet sig gennem de sidste måneders træning. Han er derfor klar til at vise ham frem for foreningen søndag d. 3. april, hvor der jo afholdes ordinær generalforsamling på Charlottenlund Travbane. Snip bliver denne dag meldt i et rutineløb, hvor det bliver spændende at se, hvor langt han er fra at være startklar. Træneren er som sagt meget fortrøstningsfuld.

 

Bestyrelsen glæder sig til at se mange anpartshavere til generalforsamlingen, hvor tilmeldigsfristen som bekendt er 28. marts 2016. Vi starter kl 10:00. Efter mødet er foreningen vært ved et traktement i Restaurant Grand B.

 

Marts 2016/Susanne

Ordinær generalforsamling

 

Søndag den 3. april kl 10 i Grand B på Charlottenlund Travbane afholdes ordinær generalforsamling i Teamsorteslyngel.

Mødeindkaldelsen kommer i denne uge, men reservér allerede nu dagen til møde og hyggeligt samvær med medanpartshavere. Der er væddeløb denne søndag med start kl. 13:15.

Træner Anders F. Jensen vil fremvise Snip for os denne dag, så endnu en grund til at komme. Anders fortalte, at Snip ser fantastisk ud og han har de sidste 14 dage fået intervaltræning.  

Vel mødt.

 

Marts 2016/Susanne

Sæson 2016 er skudt i gang for Teamsorteslyngel.

 

Anders F. Jensen har den 1. februar 2016 startet træning med Snip.

Snip har holdt pause siden hans sidste start den 29.11.2015. Pausen har gjort ham godt forlyder det fra Team Fachman - han ser rigitig godt ud og er blevet lidt "rund" om maven🙂

 

Det bliver spændende at følge vores dejlige hest i 2016 - vi kan håbe på at sæson 2016 kommer til at ligne 2015, hvor vi havde rigtig mange gode oplevelser.

Snip går sæsonen i møde med en præmiesum på 179.581 kr og 1222 startpoint.

 

Februar 2016/Susanne