Artikler om Snip

Fra travoggalop 14 September 2012.

Så mangler kun Snap og Snude

 Af Teit Rasmussen

Fredag den 14. september 2012 kl. 09.34

I stalden hos Anders F. Jensen finder mand trekløveret Snip, Snap og Snude. Snip tog karrierens første sejr i går på NFT. Snap kan gøre det i morgen. Snude må vente lidt endnu.

Stalden hos Lundentræner Anders F. Jensen virker ganske velfungerende for tiden.

Resultatmæssigt har stalden for længst overgået sidste års scorer. Staldsejr nummer 23 kom i hus i går på NFT. Her tjente Snip (Nuage de Lait) dejlige 15.000 kroner til sine ejere i Team Sorte Slyngel.

Det begyndte ikke helt godt, da parret allerede ud af første sving lå sidst.

Han var lidt handicappet af startspor fem, og inden der var køt 50 meter, var tillæshestene forbi. Men det løte sig siden fint, da jeg fik ryg på Sir Independent og Christian Clausen. Det kunne ikke blive ret meget bedre. So Fine løb lidt ud og ind, såden troede jeg ikke så meget på men den holdt jo rigtig godt ved alligevel,« fortæller Anders F. Jensen fredag morgen til travoggalop.dk.

Du sad stille - kunne du eller ville du ikke slippe Snip?

Han har galoperet et par gange i rutineløb, hvor jeg har kørt lidt for friskt ned gennem det lige, men jeg syntes, at jeg havde fuld kontrol, så der var ingen grund til at bede ham om ret meget mere, fortæller han videre om Snip, der vandt DTC 3-åsserieløet i 1.20,5/2140 meter.

Hele artiklen kan læses på dette link.

Fra Travoggalop 17 Juni 2012.

Snip, Snap og Snude

Træner Anders F. Jensen har lutter 3-åringer i prøveløb på torsdag på Nyk. Falster Travbane, og det er ikke en historie taget ud af den blå luft, at tre af fem startende fra stalden er Snip, Snap og Snude.

Man skal nogle gange være hurtig ved havelågen, hvis man skal være først hos centralforbundet med et populært navn til et føl. Det har Lundentræner Anders F. Jensen været, da tre S'ere i stalden er navngivet Snip (Nuage De Lait),Snap (Dream Vacation) og Snude(Høvding Lavec).

De tre udgør sammen med SpeedyBregnholm (Earthquake) og SpeedHill (Goetmals Wood) - heste der også er i træning hos Anders F. Jensen - samtlige prøveløbsdeltagere torsdag på NFT.

Det interessante ved Snip, Snap og Snude er, at de i princippet alle er til salg. Dog ikke Snip, der allerede er en anpartshest, og indtil videre er 10 af 25 anparter i hesten solgt.

Snip viser rigtig god flair for jobbet, men er stadig lidt "drengerøvsagtig" og løber og laver lidt for meget fis og ballade. Men han har virkelig en god indstilling, når han rammer den nødvendige koncentration. Jeg har ganske gode forhåbninger til ham«, siger Anders F. Jensen, der overlader Snip i hænderne på amatørdanmarksmesteren Bjarke Haagensen og selv kører Speed Hill, der er i træning.
Mor til Snip er Cea V M, som for træneren bl.a. har vundet DM for Hopper og tjent over den kvarte million kroner.

Det primære formål med at sende dem alle i prøveløb på torsdag har ikke været at skabe opmærksomhed. Selv om træneren nu får en smule opmærksomhed alligevel, så er det iflg. træneren et område af forretningen, som han er alt for dårlig til.

»Jeg er faktisk for dårlig til at få gjort noget ved de heste, som er til salg, så på det punkt bliver det til for lidt. Jeg har misforstået nogle ting omkring reglerne for præmieløb, så nu starter mine 2-åringer mest af alt for at få noget rutine og blive mere tryg ved at være væddeløber og gå sammen med andre«, indrømmer Anders F. Jensen

Artiklen kan også læses på dette link.